Nu uita ca orice roata se intoarce. Ce ti-a facut el tie, i se va intimpla si lui la fel. Acuma tu trebuie sa nu te mai gindesti la ce-a fost. Nu poti sa iti traiesti viata doar privind in oglinda retrovizoare. Uita-te la ce este inainte a ta. Imbratiseaza viitorul cu un zimbet si spera la mai bine. Traieste-ti clipa de acum. Intelegi? Take a deep breath, si spune-ti singura: I dont need him.
Va realiza ce a pierdut cand te va vedea cu altu, depinde de tine ce vrei in continuare, ca daca te atrag baieti rai asa o sa patesti si cu altu
Roata se intoarce mai devreme sau mai tarziu pentru fiecare dintre noi. Puterea o gasesti gandindu-te la viitorul tau, la ce vrei pentru tine, la ce poti face. Cu rabdare vei vedea ca te vei obisnui fara el, nu va mai fi atat de greu...si treptat ceva imposibil in sufletul tau va deveni cat se poate de real.
Sunt de acord cu voi, dar, daca ar fi ca el sa nu ma iubeasca, de ce ii va pare rau daca m'ar vedea cu altul?
Ai facut bine ca ai rupt orice legatura cu el, chiar daca cel mai preferabil era sa ramaneti amici(in cazul tau nu s-a putut). De regretat toti regreta, dar cand e prea tarziu...si daca ti-a facut mult rau atunci e clar ca nu te merita.
Ai facut bine ca te-ai despartit de el, chiar daca stiu ca doare si ca iti este frt greu sa-l uiti, crede-ma timpul le va rezolva pe toate. Cel mai bine e sa nu te arunci in bratele primului venit ca ranile tale ink nu sunt vindecate, mai bine asteapta sa treaca putin timp si o sa reusesti sa-l uiti treptat. Cel mai bine ar fi sa ai prietenii aproape care sa te sustina in aceasta perioada.Bafta!
De regretat nu cred daca a facut ce a facut. Daca tzinea la tine nu facea aia.Ca sa il poti uita da o pentrecere, invitati prietenele, da deoparte baieti momentan. Distreazate, simtete bine.
Asta e parerea mea
Mult succes
P. s.
Mai sunt muuulti baieti ca el foarte multi dar trebuie sa ai doar rabdare.
Singurul lucru pe care poti sa il faci acum, e sa il faci gelos, sa il faci sa regrete ce a pierdut.
Fi mai frumoasa ca oricand, schimba ceva la tine, atunci cand esti in preajma lui zambeste, fi vesela si arata-i ca nu iti pasa si ca esti indiferent. Si pentru acest lucru, apeleaza la prietenii vostrii comuni (banuiesc ca aveti) sau apropie-te de prietenii lui si dupa iti va fi mult mai usor sa te apropii si de el. Succes!
Sall! Ma numesc Flory si am citit intrebarea ta.Nu merita sa suferi. Dar in primul rand de ce te-ai despartit de el? Tia facut ceva? Sia batut joc de tine? Raspunsul meu este ca nu trebuia sa faci asta! Esti nebuna? Daca il iubeai mult nu faceai asta! Daca mai vrei sa ma intrebi ce va ma gasesti pe id florykyka_skumpyka!
hai ca mai vorbim.pa
Fii tare. Vei trece si peste asta. Important e ca faci asta acum, si o faci pentru tine. Va fi bine. Nu mai conteaza daca isi va da seama ce a pierdut, o va face dar probabil ca nu o va spune niciodata.
Nu te cunosc. dar sunt sigura ca tot el va regreta ceea ce a facut.. asa se intampla mereu, cel ce greseste regreta.imi pare sincer rau pentru asta....[Sunt de acord cu voi. dar. daca ar ca el sa nu ma iubeasca de ce ii va pare rau daca m'ar vedea cu altul? ]. in legatura cu asta. poate ca va fi invidios atunci.cine stie. oricum nu te mai gandi la el, si poate asa iti va fi mai usor. nu stiu. incearca sa-ti faci prieteni/ prietene noi.incearca sa pentreci mai mult timp in compania prietenilor apropiati.sincer.eu in locul tau asta as face.