Buna, te inteleg perfect, dar fi puternica si mergi mai departe nu se merita sa suferi pentru el daca spui ca ti-a facut atatea, stiu ca e greu dar ai sa vezi ca cu timpul totul va fi bine, e posibil ca el sa regrete cum s-a purtat cu tine ca mult sunt asa, ranesc o fata apoi regreta si se intorc la ele, dar oare mai are rost? Poate acum el nu constientizeaza ce face dar va regreta mai ales daca tu l-ai iubit asa mult, el nu a stiut sa aprecieze iubirea ta, nu tu ai de pierdut ci el, baieti mai sunt, nu cred ca merita atentie din partea ta, vezi-ti de viata ta, viata merge inainte chiar si fara el, fa ceea ce iti place, diferite activitati ca sa il uiti, ai grija de tine!
Ai facut bine, pur si simplu uita-l.nu te mai gandi la el gaseste-ti ocupatii.
Poate o sa regrete macar putin ca te-a pierdut, dar asta nu cred ca o sa-l tina prea mult.asa sunt baietii nu prea pun la suflet.
Buna.Ai facut bine, o sa-l uiti cu timpul.Acum incearca sa nu stai singura prea mult timp si ma refer la prietene, incearca sa nu-ti mai amintesti de el.Iesi in oras...distreazate.Sa nu faci greseala dea sta inchisa intre 4pereti pentru ca tu o sa suferi degeaba.
Incearca sa vorbesti cu o persoana in care ai incredere spune-i tot ce ai pe suflet, asta o sa te ajute foarte mult.
Mult noroc!
Eu la fel cred ca trebuie sal iuti _si stiu cit e de greu)dar inciarca sa gasesti pe alt cineva
De dat seama isi va da atunci cand va trece prin ce ai trecut si tu[suferinta in dragoste]. De iertat nu e ca nu mai poti ci ca nu se mai merita. Cunosc genul.De iertat poti sa ierti adica sa nu ii porti pica, dar nu te mai impaca cu el.Nu merita.Cum sa-l uiti cel mai repede? Ei bine nu prea ai ce face, si nu asculta sfaturile de genul,, baga-te pe altul repede''pentru ca nu va merge.Indiferent cu cine te saruti sau stai tot iti vei aduce aminte de el o vreme.Cu timpul il vei uita.Nici n-o sa-yti dai seama, crede-ma. Pana atunci? Fi mai atenta in cine iti pui sufletul. Mult noroc:*
Te inteleg perfect. si mie mi-s-a intamplat la fel! si cu toate ca a trecut destul de mult timp de atunci, nici acum nu l-am uitat pentru ca il iubesc enorm! toti prieteni imi spun ca nu ma merita si ca sa-l las trecutului. dar nu e asa usor! eu te sfatuiesc sa-ti faci alt prieten si sa iti traiesti viata! nu merita sa plangi dupa el! chiar nu merita!
Imi imaginez cat de greu iti este...am trecut si eu prin asta. Ce sa iti zic? Ocupa-ti timpul cu alte activitati, petrece-ti mai mult timp cu prietenii, cu familia... El chiar daca isi da seama ce a pierdut nu o sa recunoasca pentru ca orgoliul baietilor, in general, este mult prea mare.
Ai grija de tine, si cu timpul ai sa vezi ca iti va fi bine! Timpul vindeca ranile, tot ce trebuie sa faci e sa NU stai inchisa in casa!