Poate fata nu te place în sensul ăla. Eu zic să rămâneţi amici totuşi, e păcar să strici o prietenie aşa frumoasă.
Prieteni prieteni, pana cand unul din cei doi se indragoste de celalalt, sau chiar amandoi.
Cam asa.
Cam prin aceeasi chestie am trecut si eu acum 1 an de zile.Mi-a spus ca mai bine renuntam decat sa ajungem intr-un punct in care sa ne certam si sa distrugem toata prietenia..Nu pot spune ca a avut dreptate, insa stiu sigur ca intre noi doi, privind lucrurile acum, a avut dreptate..Nu inteleg de ce prietena ta ii spune unuia care este la 5249898 km distanta ca il iubeste..si cand tu, care ii esti alaturi mereu, care se presupune ca te cunoaste mai bine decat oricine te alunga de teama ca te-ar putea pierde.Mai bine si-ar asuma riscul. Oricum voi doi (cel putin tu)nu ve mai putea fi prieten cu ea din moment ce o iubesti.
Cate raspunsuri idioate, scose din putul gandirii.
Bre, pustiul asta o iubeste pe fata aia, care evident nu simte la fel si ii spune ca nu vrea sa-l piarda ca un pretext, sa nu-l raneasca prea tare. In momentul cand intr-o relatie de prietenie, unul se indragosteste de celalalt, totul e terminat. Pai cum pana mea vreti voi sa ramana el langa ea ma? Ce sa faca, sa ramana un prost care sta dupa fundul ei, sa sufere in tacere? Cred ca ati innebunit, pe cuvantul meu, parca aveti apa in cap.
Uite domnu', eu am trecut printr-o experienta similara, atunci nu am stiut cum sa ma comport, cum sa reactionez, insa de atunci cred ca am citit zeci de carti in domeniu.
Tot ce mai poti face acum, este sa-ti joci ultima carte, trateaz-o cu indiferenta vreo 2 saptamani, daca te cauta in timpul asta, nu o data, ci de mai multe ori, ingrijorata fiind ce s-a intamplat cu tine, spune-i ca nu poti fi prieten cu o fata pe care o iubesti din tot sufletul, atat. Daca iti spune si ea ca te iubeste ( sanse minime ) atunci ai castigat, daca nu, dispari din viata ei.
Este sfatul meu, procedezi cum vrei, si orice decizie ai lua acum, in viitor imi vei da dreptate.
Multa bafta, ca ai nevoie!
Eu zic sa ii spui adevarul ( ca tipul acela isi bate joc de ea) si ca tu vei fi mereu alaturi de ea.
E destul de complicat. Tu nu trebuie sa te bagi in viata ei cu forta.Isi va da seama singura ca langa tine ii e mai bine, decat cu unul care isi bate joc de ea.Tu acum poti face un singur lucru si anume sa nu te indepartezi de ea. Sper ca ti-am fost de ajutor :*
Nu am cum sa ma indepartez de ea pentru ca o iubesc foarte mult, as sta cu ea 24/24...
Remusopen întreabă: