Nu e nimic rau ca sa fii cea mai buna prietena cu doi baieti, am avut si eu cel mai bun prieten un baiat. Din cate vad, i-ai cucerit pe amundoi, eu zic sa vorbesti cu ei si sa lamuresti ca tu tii la ei doar ca la doi frati si nimic mai mult. Timpul v-a rezolva totul! Iar fosta ta prietena ar trebui sa nu mai minta, pentru ca i-a pus in eroare pe amundoi. Hmmm daca o stiam ii tineam eu un discurs sa nu mai fie perversa si mincinoasa. Vezi tu ce faci... sa ma tii la curent, cine stie poate te vei indragostii de unul dintre ei. Bafta!
Of, nasoala treaba... Vorbeste cu ei despre asta. Spune-le ca tu nu simti nimic pentru ei (decat afectiune) si ca te deranjeaza faptul ca se cearta din cauza ta.Si daca nu merge, baga si tu niste siroposenii, gen : Face-ti asta pentru mine.Merge mereu
Incearca sa vorbesti cu ei, si sa le spui ca tu nu`i placi, sau ca nu vrei o relatie acuum, presupun ca ei cred ca`i placi deoarece stai foarte mult cu ei, le dai de inteles ca tu`i placi pe ei, si de asta vor sa stea cu tine , Baftaa.:*