anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum ceva vreme aveam cupluri pe TPU dar, din pacate, s-au dus toate pe apa sambetei.Sunt convinsa ca simpatii mai exista, cine are curaj sa recunoasca pe cine "iubeste"in secret? Si daca vreti, puteti atasa link-uri, sa faceti dedicatii... poate punem de vreo nunta, ce ziceti? tongue

Răspuns Câştigător
| Leea1234 a răspuns:

Eu am o inima mare...si iubesc pe toata lumea... dar nu sunt sigura ca sentimentul este reciproc!
de nunta nu se pune problema...sunt deja casatorita si din cate stiu pentru bigamie...se face puscarie...asa ca nu!
am o propunere pentru cei care o "pun " de nunta...pentru. valsul miresei
http://www.youtube.com/watch?v=HzeMbN90Pz8

16 răspunsuri:
| viatadecacatt a răspuns:

"Amibotea" e dragut el asasmug, dar nu il iubesc sau mai stiu eu sa facem nuntalaughing.

| r8driver a răspuns:

EU... dar nu ca iubesc, doar a-mi este simpatica si atat.

tpu_ank.

| moonY a răspuns:

Nunta se numeste cand sunt 2 parteneri... dar daca mireasa alege mai multi .cum e?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aaa, deci nimeni nu mai iubeste, nu se mai indragosteste...sad...poate la primavara tongue

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

@nekane si daca "iubesc" mai multi? big grin rolling on the floor atunci ce fac? thinking divulg totul si ii pierd pe toti? thinking rolling on the floorrolling on the floor ...deocamdata spun decat atat : ador la nebunie un user TPU blushing big grin... daca se simte sa iasa in fata rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor ...era sa uit doamne iarta-ma, il iubesc si pe dumnezeu rolling on the floor

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Astea sunt doar banuieli, realitatea o stiu doar ei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pff, deja sint "tradat in dragoste" laughing Mai multi? Mai multi nu accept eu, ramii cu ei, eu sint monogam si am promis sa ma fac mormon daca ma iubesc mai multe gagici, dar atit rolling on the floor tongue

| Vizitiul a răspuns:

Cum facem?"eu mor dupa tine"!

| bebitzu a răspuns:

Pe bebitzu nu il place nimeni? phbbbbt
Hai ca ramane secretul nostru big grin

| Dmonik a răspuns:

MoonY... e perfect...se numeste fericire! tongue
Eu am fost mult timp pe aici, fara sa ma loghez, dar sunt multi cei pe care ii simpatizez, de iubit...nu e cazul. De nunta, nici atat!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Isuse, ma flatezi laughing ma gandesc sa-ti dau fundita, ca tot suntem "prieteni" si esti divin...si daca ma gandesc mai bine, s-ar putea sa-ti dau si un pupic pe "nasuc" laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nekane, eu te iubesc pe tine. te casatoresti cu mine? tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@enigma, da, ma casatoresc cu tine! cum sa nu? Cand facem nunta? tongue Sa vezi ce ploaie de stupizi te prinde daca observa"cineva" ce ai scris laughing

| Vizitiul a răspuns:

Nekane- scuteste-ma te rog de "prieteni virtuali"...cat despre fundita, pe mine nu ma incalzeste cu nimic (un pahar de bere da).

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Isuse, nu m-am gandit sa te incalzesc, doar sa te indulcesc putin...esti cam acru, stiai?

| Vizitiul a răspuns:

Nekane-dulce sunt de cand m-a facut mama, lasa-ma cum sunt ...chiar nu merita osteneala. Te-am sarutat pe frunte.