Pai, cred ca nu aveti destul timp impreuna ca sa va cunoasteti atit de bine si sa aveti incredere unul in altul (ma rog, fiecare caz e diferit) si oricum, virsta e prea frageda, poate el vrea sa te foloseasca, sa se laude cuiva, la 15 ani cred ca e devreme sa incepi viata sexuala, sau chiar daca o faci trebuie sa o stie parintii, iti inchipui cum ar fi sa ramii gravida la 15 ani? in plus ca se transmit si multe boli cred ca trebuie sa mai asteptati un piculet :* poate jumatate de an macar, sa vezi cum merge treaba, el daca te iubeste te va intelege ca nu esti pregatita si va astepta si el, (doar nu vrei dupa prima data sa fii lasata si sa intelegi ca doar folosit, din dragoste trebuie sa fie :*) sper ca te-am ajutat
15 ani nu este varsta ideala la care sa iti incepi viata sexuala. Eu zic sa nu faci asta, ar fi o greseala, plus ca inca mai ai foarte multe de invatat despre asta. Foaaaaaaaaarte multe! Nu face o prostie pe care mai mult ca sigur o vei regreta peste cativa ani. Asteapta, mai copilareste, mai invata, pentru ca vei vedea ca va fi mult mai frumos peste niste ani sa o faci si p-asta. Prieteneste iti spun, refuza-l!
Da te poti culca cu el dar fara sa stie nimeni ii spui asa:
te plac mha plaki hai sa incepem viata noastra sexuala de acum vreau sa te culci ca mine ca yoo mor de tine asta ii sp
Dacă eşti SIGURĂ că asta îţi doreşti, fă-o.
Dar să nu ai mai târziu regrete că nu te-ai "păstrat" pentru următorul pe care -vezi doamne- îl iubeşti şi mai mult.
Cu tot respectul, dar la 15 ani nu se poate vorbi de sentimentul dragostei. Probabil vă place să staţi împreună, să discutaţi să vă priviţi, să vă sărutaţi. Eu îţi spun că cu toate astea nu e vorba de dragoste. Asta apare mult mai târziu, prin liceu sau facultate, când te mai "coci" la minte.
În fine, faceţi cum vreţi...
Cel mai bine ar fi sa mai asteptati cel putin un an jumatate, la varsta de 15 ani inca nu s-au dezvoltat complet toate organele si pot exista oarecare dereglari. Nu muriti daca mai asteptati, aveti tot timpul din lume asta. Numai bine.
Cu siguranta nu!
E aproape un necunoscut si ar fi o greseala imensa. Daca s-a miscat atat de repede, clar tot ce vrea de la tine este sex.
Il satisfaci si tu nu te alegi cu nimic. De fapt ai de pierdut. Poti ramane usor cu burta la gura, sau mai tarziu sa regreti ce ai facut.
Ai doar 15 ani, ai destul timp sa cunosti persoana potrivita pentru tine si cu care iti vei incepe la o varsta normala si indicata viata sexuala. Esti nepregatita si prea mica, iar el profita prea usor de tine, fara sa-ti dai seama ii cazi in plasa.
Nu mai fi atat de naiva...
Dupa o luna la 15 ani sa faci sex? ti`se pare normal? eu zic ca esti mult prea mica si este si mult prea devreme.mai asteapta si tu ca ai timp sa-ti incepi viata sexuala nu te grabi. daca nu si nu, poti sa faci e alegerea ta dar cum a zis si I'mPerfect(a)! faceti sex si exista posibilitatea sa te lase.si ce ai rezolvat? u ai de pierdut el are de castigat.nu te lasa! zi nu si daca vrea sa mai iesiti bine de bine, daca nu asta este.ai grija de tine.succes :*
Parerea mea e ca mai bina mai stai un an un an jumate 2. hai nici 3 ca nu mai suntem comunisti dar nah. oricum e cam ciudat sa te intrebe asta la prima intalnire. daca tu il placi fa-o