| UnunderstoodArtistHere a întrebat:

Acum cinci minute m-am intors de la spital(e la doua strazi departare de unde stau eu)si n-am putut vorbi cu prietenul meu pentru ca atunci cand voiam sa intru in salon a iesit prietenul lui ce mai bun si mi-a zis ca doarme.In fine...S-a comportat destul de ciudat pe drum si parea mereu ca se gandeste in alta parte dadea mesaje mereu.M-am enervat si i-am luat telefonul din mana si am vazut ca vorbea cu prietenul meu.Cand i-am cerut explicatii a zis ca nu-i treaba mea si a plecat.
Habar n-am ce sa mai cred acum...Sa ma duc sa-i cer explicatii prietenului meu sau sa am incredere ca stie ce face si sa ma fac ca n-am vazut nimic? Voi ce spuneti?

Răspuns Câştigător
| cllaudDia a răspuns:

Vorbeste cu el, pentru ca s-ar putea ca cei doi sa ascunda ceva. Poate prietenul tau nu vroia sa vorbeasca cu tine si l-a pus pe amicul lui sa iti spuna ca doarme. Mai bine ai clarifica lucrurile cu el.

6 răspunsuri:
| Lexy ♥ a răspuns:

Spune-i prietenului tau ca ai fost la el, poate el nici nu stie... spune-i ca ai vorbit si cu prietenul lui. si ce m.ai ai sa-i spui. Daca nu vorbesti cu el cine stie ce neintelegeri mai apar intre voi doi, asa ca este mai bine sa le clarifici de azi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vei sta asa, te vei macina intr-una.
Vrei sa stai asa si sa-ti faci o mie de sccenarii in cap sau sa mergi la el si sa clarificati situatia?
Cere-i explicatii si afla adevarul!

| stark47 a răspuns:

Eu spun sa mai astepti sa se linisteasca putin. dupa sa-l reintrebi cu calm.sau sa astepti si iti va explica el care e treaba

| irrumator30 a răspuns:

Vorbeste cu el. Nu lasa nici un aspect neclarificat in relatia voastra. ce se baga prietenul lui in relatia voastra?

Cea mai proasta intrebare e cea pe care nu o pui. Intreaba-l orice? tot. tot ce te framanta!

| secret093 a răspuns:

Vorbeste cu prietenul tau si nu lasa situatia neclarificata. poate ''prietenul lui cel mai bun '' nu e tocmai bun big grin si tu ar trebui sa fii langa el la spital, nu pe netbatting eyelashes

| Rallu_Raluca_1995 a răspuns:

Să vorbești cu el și să îl întrebi ce se întâmplă cu el de se comportă așa?! Părerea mea!