| Andreea_5550 a întrebat:

Acum doi ani mi-a placut de X si si lui i-a placut de mine, nu am fost impreuna dar am avut parte de momente exeptionale. Apoi eu m-am indragosit de un alt baiat ( Y ), il iubeam si il iubesc mult. Era un biat exceptional din toate punctele de vedere, se pare ca ma placea, se comporta extraordinar cu mine:X dar de la un timp incoace s-a schimbat, nici nu il mai recunosc, acum e stilul de baiat care umbla cu mai multe fete, nu il mai intereseaza de nimic si de nimeni, s-a schimbat foarte mult, acum e opusul a ceea ce era. Am avut un fel de discutie cu el, pentru ca am vrut sa ma lamuresc, mi-a zis ca sunt prea mica pentru el, ca vrea o altfel de fata, si mi-a descriso. De atunci nu mai am prea vorbit. In ultima vreme m-am apropiat iar de X, el inca mai ma iubeste, desi a trecut atat timp, eu tin la el, si sunt fericita atunci cand sunt alaturi de el dar mi-e frica sa nu-l ranesc, pentru ca e un baiat bun si nu ar merita sa-l fac sa sufere. As vrea sa fiu cu el pentru ca cred ca m-ar putea face sa-l uit pa Y. Dar nu mi se pare corect sa fiu cu el si eu inca sa il mai iubesc pe Y. Ce sa fac? chiar vreau sa fiu cu el dar imi e frica.

6 răspunsuri:
| Karisma a răspuns:

Din punctele mele de vedere ramii cu x, funda?

| CenturyChild a răspuns:

Si daca il refuzi nu o sa-l faci oare sa sufere pe X? Adica daca tu il placi si el te place, ce mai vrei? poate o sa reusesti sa-l uiti pe Y intre timp si gata big grin.

| vulturas a răspuns:

Nu am inteles eu prea multe din X si Y dar eu zic sa il parasesti si sa uiti de Y si ramai cu X fara sa te mai intereseze de Y, prietena mea a facut la fel.eu stiu dar o las sa creada ca m-a dus, bafta sper sa iti dea mai multe raspunsuri ca sa ai de unde alege

| usernamebpla a răspuns:

Lasa baietii!

| usernamebpla a răspuns:

O sa gas pers potrivita la momentul potrivitwinking ...nici nu trebuie sa cauti! crede-ma!

| JustMe17 a răspuns:

Trebuie sa fii destul de hotarata. Daca vrei sa-l uiti pe Y si tii cat de cat la X ar fi bine sa fii cu el,dar trebuie sa te gandesti si la X, nu trebuie sa aiba de suferit, daca e un baiat bun si te iubeste.Acum e alegerea ta...Succes! Sa faci alegerea potrivita!:*