| RayKzor51 a întrebat:

Acum două luni, am cunoscut o fată cu care am început să vorbesc regulat timp de aproximativ o lună. La un moment dat, mi-a spus că nu mă vede ca pe un iubit și că nu își dorește o relație romantică, așa că nu am mai continuat să discutăm nici măcar ca prieteni.

Aproape o lună mai târziu, ne-am întâlnit într-o excursie unde era și ea prezentă. Într-o seară, după ce am băut și eram amețiți de alcool, a venit în camera mea. A început să se apropie foarte mult de mine, să-și lipească talia și să se miște provocator. Eu am început să o ating și să o sărut, iar ea mi-a spus că nu și-ar dori asta. Cu toate acestea, am continuat, iar în cele din urmă, ea a cedat.

Ne-am atins, ne-am sărutat intens și am ajuns să ne excităm reciproc, dar nu am avut parte de penetrare. A trebuit să plece din camera mea pentru o vreme, dar la scurt timp s-a întors. De data aceasta, lucrurile au escaladat – ne-am sărutat din nou, iar ea mi-a propus să mergem în baie pentru a se elibera. Acolo, m-a sărutat pasional, fără să-mi mai dea drumul.

A doua zi, între noi s-a instalat o distanță. Nu prea ne-am privit și nu am discutat deloc, ceea ce mi s-a părut ciudat. Mai ales că am aflat că, în seara aceea, când era beată, un alt băiat a încercat să o sărute, dar l-a respins categoric, în timp ce pe mine m-a acceptat și chiar m-a sărutat intens.

Acum mă întreb: oare a vrut doar să trăiască acel moment cu mine? Oare influența alcoolului i-a afectat claritatea deciziilor? Sau poate există totuși o atracție între noi, chiar dacă ea nu o recunoaște?

10 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Inseamna ca e indecisa ceea ce rezulta in iadul pe pamant pentru un baiat ca tine, sfatul meu e sa pastrezi distanta, persoanele indecise iti provoaca suferinta pe termen lung si nu te ajuta la nimic, ai nevoie de o persoana stabila care iti spune verde in fata daca te vrea, fata asta acum te vrea, acum nu te mai vrea, pierdere de timp.

| RAY a răspuns:

Stiintific vorbind stim ca alcoolul dezinhiba partea rationala, limiteaza auto controlul, ea simte ceva pentru tine doar ca inhiba asta

| RayKzor51 explică (pentru RAY):

Crezi ca simte ceva pentru mine? Având în vedere ca m-a lasat sa fac acele chestii

| Violleta2022 a răspuns:

Stai linistit ca este doar imaginatia ta, de la alcoolul baut.
Daca fata ti-a spus ca nu te vrea de iubit, apai mergi mai departe si ia-ti gandul de la ea.

| mihai69 a răspuns:

Te-a vrut doar ca amant, odată.
Alcoolul a fost doar pentru „încălzire", decizia era deja luată.

| RayKzor51 explică (pentru mihai69):

De ce nu m-a vrut când am vb atunci? Și a ales sa o facă acum în excursie rolling on the floor)))

| mihai69 a răspuns (pentru RayKzor51):

Asta pe ea s-o întrebi!

| Goete a răspuns:

Dupa o luna de vorbit fata s-a plictisit ca n-ai dat pasul, e normal

| Kufu95 a răspuns:

Eu zic că alcoolul și-a cam făcut treaba aici, bucură-te de aceea seară.

| asdfer a răspuns:

Dacă era băută peste nivelul de amețită în noaptea aia și nu ai făcut sex cu ea poți să o uiți.

De aia a 2 zi s-a făcut că nu te cunoaște.

Fetele și femeile vor foarte mult sex când sunt cum a fost ea în noaptea aia.

Chiar și cu unul cunoscut în seara aia la petrecere.