anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum doua zile am intretinut relatii sexuale(protejat) care nu au fost prea soft,ca sa ma exprim elegantlaughing)
Problema insa e ca de atunci,orificiul vaginal, as putea spune ca si putin din himen,sunt umflate. Fara sa prezinte semne de roseata/caldura locala/mancarime, doar umflatura in zona vaginului care se duce pana in sus la clitoris(cu o mica iritatie care seamana cu firicel de sange in zona vaginala) si usturime dar suportabila si care e temporara.
Sa fie de la faptul ca a fost prea dur actul in sine, ati mai patit? Sau vreo alergie la latex?(nu am acordat atentie pana acum acestui lucru)
La cum arata ma gandeam ca se facuse chist vaginal care sa proemine extern dar am renuntat la idee

8 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ar fi bine sa te vada medicul ginecolog noi degeaba ne dam cu părerea ca nu stim ce ai tu, medicul te vede te consulta vede vaginul si i si da seama, noi nu avem aceasta minunata ocazie de a ti vedea vaginul, ce varsta ai?

| Emilian65 a răspuns:

Problemele pe care le ai sunt din cauza ca avtul sexual a fost prea dur. Spune-i iubitului tau ca altadata sa fie mai calm cu pasarica ta.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Emilian65):

Mai blînd nu mai calm

| Trixt3r a răspuns:

Cel mai probabil reactie la prezervativ, nu ar strica sa mergi totusi la un control si sa te asiguri.

| Cosminfocsa1998 a răspuns:

Posibil să fi fost prea dur. Dar nu cred

| Iliuta69 a răspuns:

E alergie la materilalul din care este confictionat acel prezervativ depinde si de la ce firma / marca este daca este de ala ieftin la 10 lei pachetul este clar de ce ai asa ceva.

| Ellzzz a răspuns (pentru Iliuta69):

Chiar nu, este durex.

| Iliuta69 a răspuns (pentru Ellzzz):

Atunci depinde probabil esti alergica la asa ceva si de aia ai reactia pe care o ai ti-as recomanda sa mergi la un medic