Din cate ai scris tu, parerea mea este ca acest baiat nu te mai iubeste si vrea doar sa te culci cu el. Daca intr-adevar tinea la tine te-ar fi inteles atunci cand ai avut un deces si te-ar fi sprijinit, nu ar fi facut pe suparatul pe tine cand pana la urma nu are de ce.
Posibil sa se fi plictisit sa aiba o relatie la distanta si vrea si el ceva mai apropiat, vrea sa isi caute pe altcineva care sa fie langa el mereu.Tu il vezi altfel pentru ca esti indragostita de el si intr-un fel incerci sa te gandesti ca si baiatul este la fel dar ai grija sa nu fi ranita mai devreme sau mai tarziu.Din moment ce simte doar atractie sexuala fata de tine este clar ca dupa ce te va avea va veti desparti.Nu este normal ca intr-o relatie sa fie raceala iar el sa nu te alinte, asta e semn ca ceva nu merge, asa ca ai grija.
Sfatul meu este sa incerci sa vezi totul putin obiectiv.Reciteste ce ai scris tu dar ca si cum ar fi povestea altei persoane si fii neimplicata afectis si subiectiv.Vei vedea ca iti vor veni idei cum sa procedezi.
N-am spus ca nu m-a sprijinit, din contra, a facut asta, atat cat l-am lasat si eu, pentru ca in mare parte am vrut sa fiu singura si sa nu aud de nimic si nimeni.
Sunt sigura ca "il vad altfel", cred ca e si normal lucrul asta, dar totusi, e de apreciat faptul ca, uite, de exemplu, ultima oara cand am fost la el, am vrut cumva sa-l "testez" si i-am zis ca "da, ok... facem si sex. Daca vrei tu." Si nu a mai vrut, a zis pur si simplu ca nu, sa nu ma supere...
Eu nu faceam oricum, dar voiam sa vad daca e singurul lucru pe care-l vrea de la mine sau nu.
Si-acum la fel, a fost sincer cu mine ca nu mai simte ceva extraordinar pentru mine si ca singurul lucru pe care-l vrea acum e sa fim friends with benefits, pentru ca stie ca ma vrea in continuare alaturi de el, nu ne-am certat si alte de-astea.
Daca voia cu orice pret sa facem sex si doar atat nu-mi spunea niciodata ca vezi doamne i-a trecut ci pur si simplu se prefacea ca e totul ok si gata...
Uf,destul de lunga povestioara ta.Alyce e puțin normal acum ca el sa nu mai fie la fel entuziasmat, insă incă simte multe pentru tine dovadă faptul ca totuși nu își caută alte relații și nici nu te obligă sa te culci cu el, gen daca nu o facem acum ne despărțim deci băiatul ăsta are rabdare, la inceput ai fost cam rea, si el se simte cam ciuda ca a dezvoltat niște sentimente puternice față de o persoană ce nu simțea prea multe.Acum păstrează puțin distanța dar spun eu dacă o sa te strădui puțin o să-și revină, sunt sigur ca acele sentimente incă exista in dînsul dar îi este frica de a le mai arăta.Incearcă sa fii puțin mai caldă, nu-ti mai vărsa nervii pe el, ca asta e al naibii de enervant si dureros.Eu cred ca relația asta mai are multe șanse.Mult noroc.
Eu sunt de aceesi parere ca si aditu92.Cu siguranta inca tine la tine dar ii este teama sa isi arate sentimentele.Incearca sa il alinti, sa fi tu mai calda si calma cu el.Sa ii arati sentimentele tale pentru el si se va schimba si el.Succes :*
NutellaFinettiHomeAlone întreabă: