Aparentele mint. Ai toate sansele sa o ai, PS : deja o ai poti chiar sa-ti ceri scuze pentru aceasta tacere infernala. Iata de ce urasc eu aceste relatii pe Net pentru ca mai apoi nu ai prea multe subiecte de discutie oral. Wathever succes nu te intrista de la aceasta mica problema la toti se intimpla, va trece. GOOD LUCK
Tot nu ai învăţat să scrii corect?
iarasi tu,, Ok iti dau Ignore nu am timp sa atrag atentia la toti nervosii de pe TPU,,, HAVE A NICE DAY
Cam tupeista fata ca ea ti-a zis sa o saruti si tocmai pe gat... sincer cred ca nu prea ai ce discuta cu ea din moment ce a fost acel moment de liniste, insa mai incearca sa iesi cu ea odata poate vor sta altfel lucrurile.
Timida nu e oricum daca a facut acele chestii
Salut. Nu mai fii asa ca fata o sa se sature sa astepte sa scoti tu doua cuvinte. Asa cum vorbesti pe messenger, sa vorbesti si fata in fata. Fii indraznet pentru ca ai doar de castigat. Fa-ti curaj. Numai bine!
Ni se intampla tuturor ca pe mess sa vorbim mai mult decat fata in fata. E bine sa fii cat mai indraznet, ca altfel te ia de fraier
Probabil si-a dat seama ca a insemnat ceva pentru tine sa o saruti si va fi bine
IngridTomlinson întreabă: