Iubesti pe naiba. E doar un soi de, cum spuneti voi, "oftica", te simti privata de atentie. Nu mai ai de cine sa-ti bati joc.
Se cheamă "game over". Există unele "soluţii" dar în realitate, nu mai ai ce să faci. Data viitoare fii mai atentă. Nu-ţi zic să dai crezare tuturor care "îşi dau ei seama aşa" dar totuşi, când doi oameni îţi spun că eşti beat, e bine să mergi să te culci.
тecнιннιla, vrei te rog să înveţi să scrii pe româneşte? Ce mama dracu' e aia că-mi trebuie dicţionar şi tot nu pricep o iotă!
Foarte bun raspuns ai primit de la Techihila(?). Scrie-i o scrisoare-e cea mai indicata in astfel de situatii, si explica-i ca atunci erai inca incapabila sa intelegi daca e vorba de dragoste sau doar pura camaraderenie. Spune-i ca de abia acum te-ai maturizat, si ca ai inteles, ca erai prea mica si fara experienta. Spune-i ca-ti pare rau si ca esti dispusa sa il astepti pana se va certa cu fata respectiva care nu-i de nasul lui. Chiar daca s-a culcat cu ea, el tine acum la ea, dar pe viitor se va plictisi. Spune-i ca macar ar trebui sa te respecte pentru faptul ca nu cedezi asa usor si ca trebuie sa-ti dea o sansa. de a indrepta lucrurile.Deseneaza-i o inima care plange, si buzele tale.si sper sa-l indupleci. Mult romantism, pentru ca el a fost tare ranit.
El a vrut. u i`ai intors spatele
Acum e invers.
Incearca sa vz poate mai vrea totusi poate iti mai da o sansa. dar slabe sanse
Sti cum se simtea el? Exact cum probabil te simti u akwm.
Poate o sa`mi reprosezi ce`ti spun si cum mi te adresez dar sti bine ca am dreptate .
Bafta. poate reusesti :*.
Sincer incearca sai exiplici printr-un mesaj sincer sincer tot ce simti pentru dansul si spune-i ca ai fost putin cam nah si ca nu tiai dat seama, atat iti zic un mesaj sincer in care sa iti exprimi toate sentimentele si scuzele pentru ignoranta