anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum mult timp m-am despărțit de cineva, iar după o perioadă de anxietate și consum, am reușit să trec peste și să-mi văd lejer de viață. Toate sunt bune și frumoase, sunt foarte bine, nu mai simt dragoste pentru el. happy Însă, pot spune că se întâmplă des, să am în minte imagini cu mine și el în care facem sex. Pur și simplu, încă am acea atracție carnală pentru el dar nu vreau să mai vorbesc cu el...stupid, nu? laughing
Mă enervează faptul că fără să vreau încă mă gândesc la asta, iar când încerc să alung aceste gânduri erotice într-un fel sau altul tot reapar fără să-mi dau seama. phbbbbt

3 răspunsuri:
| ania a răspuns:

De aceea ai fi mai fericita pe viitor dacă nu te-ai implica sexual fără căsătorie. Sexul nu e doar o conexiune fizica ci si una spiritual, dai cea a din tine și ramai cu ceva din persoana, prezenta lui. Dacă vrei sa scapi de obsesia amintirilor roagă-lL pe Dumnezeu sa uri curareasca mintea, teupul și sufletul de păcatul curviei cu acel bărbat cu sângele Mantuitorului Hristos și declara rupta legătură spirituala nedumnezeiasca cu aceea persoana, spune-i pe nume.

| dullcat a răspuns:

Buna.Din pacate, nu prea iti poti controla hormonii, e mai usor sa faci asta cu mintea/inima.laughing Va trece si nevoia asta carnala peste o perioada, stai linistita.

| anonim3248 a răspuns:

O să îți treacă gândurile astea când vei cunoaște pe altul și vei face sex cu el.