| DeliaDelii a întrebat:

Acum o lună am întreținut relații intime cu prietenul meu, nu ne-am protejat dar nu s-a terminat în mine. Un timp m-am simțit destul de rău și îmi era frică să nu fi rămas însărcinată dar apoi mi-a venit menstruația ceva mai repede cu vreo 2 zile. și înainte cu alte 2 sau 3 zile am avut doar câțiva picuri dar după acele zile am avut o menstruație normală cred eu, destul de abundentă și a durat 3-4 zile. dar încă nu sunt sigură dacă sunt ok sau nu, și îmi fac probleme pentru că mereu citesc tot felul de articole și apar informații noi care mă pun pe gânduri. Aş dori să mă sfătuiți, să-mi spuneți ce credeți că e.
Mulțumesc anticipat!

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu apar informatii noi, ca nu se modifica procesul de fecundare al ovulului, doar ca aucm descoperii tu informatie despre care nu ai citit niciodata.
Deci, cand faci sex neprotejat, mai ales in perioada fertila, chiar daca nu ejaculeaza in vaginul tau, exista intotdeauana o sansa sa ramai insarcinata, mai ales daca sunt mai multe partide consecutive de sex.
Lipsa menstrei este concludenta in a-ti spune ca esti insarcinata.
La fel de bine se poate face un test de sarcina DUPA 7 zile de intarziere.

| JasmineThompson1997 a răspuns:

Este posibil sa fi rămas! In timpul actului sexual bărbatul elimina cantități mici de lichid

| Andre231bvb a răspuns:

Te simpti rau din cauza menstruatiei...Cand nu mai esti pe "stop" te mai doare o zi doua burta si te simpti rau... Apropo cand trebuie sa iti vina menstruatia te doare tare burta si te simpti rau.Ii la fel ca atunci cand nu mai esti pe "stop" eu iti garantez ca nu ai patit nimic.