anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum o luna fostul meu prieten m-a sunat si a vrut sa ne impacam(tin sa mentionez caci el a fost prima mea dragoste la fel si eu pentru el) si am fost impreuna un an.Eu l-am refuzat pentru ca nu mai simteam acel sentiment puternic pentru el, dar acum nu mai stiu ce sa fac pur si simplu nu-l pot uita, il iubesc din toata inima.Cum pot sa-i spun ca il vreau inapoi?sad

7 răspunsuri:
| Nimic special a răspuns:

Daca vrei sa grabesti lucruriile suna-l sau abordeazal pa mess si spune-i tot ce simti. Si nu cred ca el o sa te mai intrebe, o sa para ratat in fata ta. Iubiti`va mult!:*

| aiam a răspuns:

Hei la mine tot aceeaşi problema. daca vrai sa te ajut pai Skypul meu este Kgbeshnik95. Crede-ma te voi ajuta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Problema e ca eu l-am refuzat si m-am comportat destul de urat cu el si de un timp numai nu stiu cum sa procedez sa-l am din nou inapoibroken heart

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te contrazici singura big grin

| Iulya_2892 a răspuns:

Daca zici ca te iubeste, asteapta putin... te va intreba el inca odata siatunci va fi ocazia ta...love struck

| vladutzs a răspuns:

Intreaba-te ce iti place la el, cat de mult iti doresti de la aceasta relatie si daca merita sa faci aceasta vorbeste direct cu el.happy

| anonima03 a răspuns:

Fa uh primul' pas daca chiar il iubejti cu adev si sti ca si el t iubeste ...incearca da'i un tell sau vb p mess ...succes tongue