| scumpik010 a întrebat:

Acum o luna i-am zis prietenului meu ca numai vreau sa fiu cu el...de atunci el ma tot intrebat daca vreau sa ne impacam, iar eu l-am refuzat, acum eu l-am intrebat daca vrea sa ne impacam si el mi-a spus ca se mai gandeste, chiar nu-l inteleg, mi-a zis ca vrea sa simt si eu ce a simtit el... ce credeti ca semnifica? mersi fundita:X:X:

Răspuns Câştigător
| lovenotsex a răspuns:

E foarte normal, orgoliul lui a iesit la inaintare. Ce te-a facut sa te razgandesti dupa ce l-ai refuzat de atatea ori.Nu crezi ca l-ai chinuit si pe el putin.Ai vrea sa se poarte normal dupa ce il joci cum vrei tu sau cum crezi tu ca trebuie sa va impacati.Pare rau daca gresesc, dar nu te inteleg pe tine de ce te-ai razgandit daca erai asa de hotarata, poate is eu idiot, dar mi se pare cat de cat logic gestul lui, are si el caracterul lui, oricat de mult te-ar iubi si te-ar vrea inapoi atata timp cat mereu sta la, latitudinea ta, daca tu l-ai refuzat de atatea ori de ce ti se pare anormal gestul lui?(ca acu refuza chiar daca vroia)e normal are si el limitele lui. Oricum eu cred ca va veti impaca, va doresc toata iubirea din lume.Succes si un sfat daca accpeti unul de la un necunoscut:cedeaza si tu ca sa vada si el ca ai si tu nevoie de el, sa nu-i dai impresia ca numai el iubeste, iar tu te joci.Scz daca am jignit persoana si caracterul tau sau al lui.

12 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, poate ca doreste razbunare, pentru.ca l-ai refuzat vrea sa vezi si tu ce inseamna sa fi refuzat de cineva si ai cam gresit cu refuzurile tale.
Poate vrea sa te tina in suspans, pana la urma cred ca va accepta.Sa sti insa ca de multe ori roata se intoarce asa ca ai mare grija si gandeste-te mereu de 2 ori inainte de a lua o decizie sa nu o regreti apoi.
Se simte jignit probabil ca l-ai refuzat si chiar el ti-a zis ca vrea sa simti ce simtea el.
Poate inca simte ceva pentru. tine insa l-a durut comportamentul tau si nu trebuia sa te porti asa.
Ti-a zis ca se mai gandeste, deci orice e posibil. Daca nu va dori sa mai fie cu tine, asta e, mergi mai departe si ai grija pe viitor, totusi tind sa cred ca va accepta din moment ce a tinut asa mortis sa va impacati, nu cred ca te va refuza, in plus daca se mai gandeste, poate nu e sigur de ceea ce vrea.

| Zenithf a răspuns:

Totul semnifica un lucru: esti o copilaroasa si o razgaiata si faci totul cum te taie pe tine capul.
Sper ca ceea ce face el este ceea ce trebuie as fie, adica o lectie usturatoare care sa-ti mai puna capul pe umeri.
Mai poate fi varianta ca o face din orgoliu sau razbunare, varianta asta nu suna bine. thinking
Ce as putea sa te sfatuiesc? In primul rand sa mai cresti inca, la minte, nu poti sa te porti cu un om cum te purtai cu papusile tale cand erai mai mica, in al doilea rand, apreciaza-l pe omul asta care te iubeste, timp de o luna te-a cautat sa va impacati, este o raritate. In al treilea rand, umbla dupa el, sa vezi cum este sa fi refuzata de persoana pe care o iubesti, atunci chiar nu vei mai face asta dintr-un moft al tau.

| cossmy a răspuns:

Esti cam aiurita, nu crezi? crezi ca bietu baiat e joly joker'u tau, sa'l manevrezi cum vrei? Si daca a zis asta inseamna ca intr'adevar a simtit/simte ceva pentru tine.

| Andru1996 a răspuns:

Mnda daca as fi in locul baiatului nu m'as mai uita la tine nici p stradasad

| luciana200972 a răspuns:

Pai, eu cred ca vrea sa te tina putin in tensiune, asa cum l-ai tinut si tu pe el, sfatul meu e sa nu insisti si arata-i ca nu-ti pasa, dc tine la tine va accepta imediat, asa ca ignora-l o perioada, arata-i ca nu esti dependenta de el si asta il va aduce la tine. succes

| Alexaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

E prea orgolios si vrea sa simti si tu ce a simtit el atunci cand l`ai refuzat... s`a intors roata straight face

| KostikaFaraFriKa a răspuns:

Hei nu am prea multa experienta... Dar poate s-a suparat pentru ca nu ai acceptat mai devreme.iti spun eu ca ii va trece, nu'ti va rezista daca chiar te iubestewinkingAsa ca nu'ti face griji:*

| miruuuu a răspuns:

E simplu.straight face vrea sa simti si tu ce a simtit si el, sa te simti la fel de aiurea.

| kriss_1197 a răspuns:

Daca e scorpion... o face din razbunare laughing

| DemonicBlood a răspuns:

Probabil vrea sa te mai tina "pe jar" putin, sa te faca sa regreti ca l-ai refuzat. Sau in cel mai prost caz s-a indragostit de o alta fata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mdaa...scuze,dar bine iti face! daca tot te-ai despartit de el, de ce vrei sa te mai impaci? e cumva vreun bumerang pe care il arunci si astepti sa se intoarca la tine? oricum baiatu tine la tine si o sa accepte, te tine doar in suspanstongue

| toxicgirl_6015 a răspuns:

Pai saracu` baiat nu-ti dai seama cat l-a durut?
asa vrea sa te doara si pe tine
dar eu cred ca te mai iubeste sau poate te-a iubit
dar gandeste-te ca ai gresit gandeste-te ca cand spui ceva mai intai trebuie gandit de 10 ori
si eu am facut asa de mai multe ori dar acum mi-am invatat lectia
mereu ma jucat cu baieti dar acum gata te juci cu ei se joaca cu tine deci asteapta pana o sa se gandeasca mai bine
poate chiar te iubeste dar vrea sa suferi cum a suferit el
deci mai asteapta dar parerea mea e sa il intrebi asa ca dupa aia zice ca ai pe alcineva...sau daca tot zice ca se gandeste are pe altcineva