Este posibil sa fie reactiile adverse ale pilulei de a doua zi, tinand cont ca ea contine o doza foarte mare de hormoni si te poate afecta pentru multe luni sau ani. Daca ginecologul care ti-a prescris-o nu a gasit nici un motiv de ingrijorare, poti sta linistita. Ecografia trans-vaginala de la o luna ai facut-o deja, deci sarcina a fost exclusa de medic. Totusi, mai mergi la o consultatie (stiu ca e deja a patra sau a cincea si ca ai obosit), dar discuta sincer cu medicul, spune-i despre dureri si vezi daca nu ai nevoie de ceva investigatii suplimentare si mai complexe pentru a gasi leziunile produse de hormonii din Escapelle.
A trecut deci o luna si jumatate de la primul contact sexual, a venit ciclul? Daca nu, ia un test de sarcina si fa-l. Daca da, sper ca urmatoarele contacte au fost protejate - cu prezervativ adica.
Dupa o luna jumatate de cand ai luat acea pastila inca te mai doare burta si ti-e greata? Du-te mai repede la medicul ginecolog ca nu e bine oricum ar fi. Chiar daca nu esti insarcinata tot nu cred ca e bine. E normal sa ai simptomele poate in primele doua saptamani dupa acea pastila, dar nu dupa atat de mult timp. Dar in prospectul de la acea pilula te-ai uitat? Acolo ce scrie?
Fa-ti un test de sarcina pentru inceput sa fi sigura poate ai ramas insarcinata acum cine stie... spui ca te doare burta probabil organismul tau nu este invatat cu tipul asta de pastile incearca al tip si vezi apoi daca te mai doare burtica si daca mai ai greturi oricum era de asteptat daca acum de curand ti-ai inceput viata sexuala nu-i de durata stai linistita dar eu te sfatuiesc sa-ti faci testul sa fi sigura ca nu se stie... funda
linarkfts întreabă: