| angel_6687 a întrebat:

Acum o luna m-am cerat cu prietenul meu, in aceasta luna am vorbit aproape in fiecare zi la telefon, l-am mintit cu ceva iar el nu suporta minciuna, ce as putea sa fac sa ma ierte? astept sfaturi

Răspuns Câştigător
| alinaWalina a răspuns:

Buna. Si eu am avut un astfel de prieten, care nu suporta minciuna. In cazul meu, eu nu am facut nimic, el o venit la mine sa imi zica, daca vreau sa ne mai dam o sansa. Mna... poate cine stie.
In cazul tau, trebuia sa stii si tu ca daca nu suporta minciuna sa nu il minti, mai bine spuneai lucrurilor pe nume.
Ce poti tu sa faci este sa il rogi sa va impacati (sa nu pari disperata) si sa ii spui ca nu vrei sa il pierzi, sa va mai dati o sansa relatiei.
Daca tine la tine cu adevarat te va ierta, daca nu se intoarce, atunci nu te mai obosii nici tu.
Sper ca te'am ajutat.
Bafta:*:*

8 răspunsuri:
soothe
| soothe a răspuns:

Il rogi sa te ierte, sa iti dea a doua sansa. Atat!

| greenish a răspuns:

Sa ii demonstrezi ca il iubesti sa ca iti pare rau pentru ceea ce ai facut.si sa ii promiti ca daca iti mai da o sansa nu il vei mai minti happy

| andreeaaa1 a răspuns:

Ii spui ca ai gresit si poate iti da a 2 sansawinking

| bubblesx a răspuns:

Sa ii ceri iertare, sa il rogi sa se, puna in locul tau sa vada cum a fost, si sa iti d o noua sansa:*!
bafta>big grin

| rafaelita14 a răspuns:

Pai ar trebui sa ii demontrezi ca ai mintit cu un motiv intemeiat si zi ca il iubesti mult...demonsteazaiihappy

| xxx_5362 a răspuns:

Ai procedat urit, da, nu neg... dar toata greseala poate fi reparata, nu dispera, si nu-l lasa sa creada ca iti este paralel de sentimentele lui,. apropie-te si cere-ti scuze, fii cit mai sincera.

| laurica_9682 a răspuns:

Depinde cu ce l-ai mintit. daca este ceva neimportant incearca sa ii arati ca il iubesti. daca nu are rezultat renunta, daca si el te iubeste te va ierta si se va intoarce la tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i ca regreti ca l-ai mintit si ca nu se va mai intampla. E o greseala pe care ai facut-o, dar nu e capat de lume. Spune-i ca e omeneste sa gresesti.