Este posibil sa iti intarzie si sa ti se modifice ciclul menstrual, ma refer la durata dintre zile Si eu am patit asa de multe ori, ba chiar aveam simptome de greata dar era doar din cauza psihicului si frica de a fi insarcinata Referitor la acea ciuperca, mergi la un gineco si trateaz-o la sigur, asigura-te ca o sa ai o igiena stricta atat tu cat si el, spalati-va dupa fiecare contact sexual, foloseste lenjerie din bumbac pentru a evita formarea bacteriilor sau mentinerea lor acolo daca acestea exista
Iar pentru BTS intereseaza-te de trecutul lui, de tipul de fete care i-au intrat si au plecat din patul lui, daca a facut-o cu sau fara prezervativ, iar daca a facut-o de multe ori fara si cu diverse fete, cel mai bine e sa mergeti amandoi sa va faceti analize si sa tratati eventualele probleme (daca sunt). Si el ar trebui sa urmeze un tratament de fiecare data cand tu ai probleme, pentru ca la ei nu se manifesta infectiile ca la noi, sau chiar deloc, dar tu tratandu-te (te vindeci) dar virusul ramane la el (si nu se manifesta la barbati) iar la urmatorul contact sexual il vei lua din nou si iarasi vor aparea problemele
Multa sanatate si bafta in viitor
PUPICI :*
E foarte probabil ca baiatul sa aiba o infectie asimptomatica si totusi sa te fi infectat. daca nu si-a facut analize, nu are de unde sa stie ca nu are nimic, fiindca rareori barbatii infectati cu candida au simptome.
In mod normal, inceperea vietii sexuale nu produce intarzierea menstrei. Dar trebuie tinut cont ca tu ai trecut printr-o infectie urata. Totusi, intarzierea maxima admisa este de 5-7 zile. daca depaseste acest interval, va trebui sa faci doua teste de sarcina, in doua zile diferite, din prima urina de dimineata si apoi sa te duci la ginecolog.
Bună.
Slabă de îngeri eşti şi tu!
Faci tratament după ureche, în mod normal trebuia să te vadă un ginecolog, analiză de secreţie, etc!
Tratamentul se face de ambii parteneri pentru prevenirea recidivei chiar dacă unul dintre ei nu are, aparent, nimic.
Ce înseamnă la tine "acum sunt in perioada in care trebuia sa imi vina demult ciclul"?
Ciclul menstrual trebuia să vină la data presupusă fără a avea impact asupra vieţii sexuale. Contactul tău a fost protejat antisarcină deoarece a folosit metoda coitului întrerupt. Şi stresul poate "ajuta" la întârzia menstra.
În concluzie, un test de sarcină şi vezi rezultatul.
Pa, pa.
Da exista aceasta posibilitate.si ciuperca aia vezi ca daca a trecut, asta nu inseamna ca nu ar trebui sa continui tratamentul.pentru ca daca nu-l continui, risti sa-ti apara din nou
Da, inceperea vietii sexuale perturba ciclul menstrual. In ceea ce priveste ciuperca, sa stii ca la barbati nu sunt simptome, asa ca nu fi asa de sigura ca nu el ti-a transmis-o. In plus de asta, daca el nu a facut tratament, candidoza vaginala iti va recidiva. Fa un test de sarcina si fa de acum sex protejat cu prezervativ. Te va scuti de multe batai de cap!
Este posibil sa-ti intarzie, este posibil sa si ramai insarcinata! Pentru siguranta fa un test de sarcina, ai grija de protectie pe viitor si nu in ultimul rand de igiena intima!
Multumesc mult de raspunsuri. pai acum cateva zile imi facusem un test de sarcina. doua de fapt ca sa fiu mai sigura si mi-au iesit negative... iar azi mi-a venit menstruatia... . sunt atat de fericita :d
chestia aia nu imi mai aparuse pana acum dar am fost la farmacie si un farmacist foarte intelegator nu m`a trimis sa`mi fac analize. si mi-a dat aceste doua medicamente.si in 3 zile chiar mi-au trecut... pot incerca fetele care le apare asa ceva si nu se duc la doctor. adica nah.eu m`am riscat si deocamdata imi e bine mi-a trecut. dupa ce mi-a trecut am mai intretinut raporturi sexuale si nu mi-a mai aparut. oricum candidoza nu imi aparuse de prima data dupa ce am facut`o. poate au fost si alti factori. in sfarsit... acum sunt linistita ca mi-a venit ciclul