| SunshineSunrise a întrebat:

Acum o ora am facut dragoste, si-a ejaculat o picătură în mine și picătură aia a curs pe jos când m-am ridicat în picioare. Sunt șanse sa raman? Menționez ca peste 2 saptamani trebuie sa îmi vina ciclul. Va rog spuneti-mi fără bătaie de joc ca sa știu dacă cumpăr mâine sau nu pastila

4 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

In cazul in care ciclul tau menstrual are caracteristica de CICLU REGULAT si intotdeauna data calculata/determinata de incepere a urmatoarei menstruatii se confirma cu precizie de +/- 1 zi (maxim 2 zile), atunci cu 13-18 zile inainte de data respectiva esti in PERIOADA FERTILA. In concluzie daca sexul amintit a fost intretinut asa cum ai mentionat este posibil ca in acest moment sa fiiexact in perioada in care formarea unei sarcini este posibila in cazul in care in mod sigur a ajuns sperma in vagin. Tu esti cea care isi cunoaste caracteristica ciclului menstrual. Multa sanatate!

Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns (pentru SunshineSunrise):

Este determinat stiintific si medical ca ultimele 9-10(11) zile ale ciclului menstrual sunt intotdeauna 100% NEFERTILE, dar in mod absolut obligatoriu trebuie sa fi siguri ca data inceperii urmatoarei menstruatii este mereu cat mai corect, exact si precis calculata. Calcularea/determinarea se poate efectua numai in cazul in care CICLUl menstrual are caracteristica de a fi REGULATA, adica sa nu apara niciodata o diferenta mai mare de 2 zile in +/- fata de data preconizata sau reiesita din calcul. Doar in cazul unui astfel de ciclu menstrual se poate afirma ca in urma unui sex intretinut cu 7 zile inainte de data calculata a viitoarei menstruatii, in mod foarte sigur formarea unei sarcini devine IMPOSIBILA chiar si in situatia in care SPERMA ajunge IN VAGIN. In cazul prezentat de tine pe langa faptul ca sexul a fost intretinut in perioada ultimelor 9-10 zile ale ciclului menstrual care sunt 100% NEFERTILE, la sfarsitul sexului intretinut, sperma practic NU a fost ejaculata in vagin, astfel ca posibilitatea de a se forma o sarcina in aceste conditii se poate aprecia ca fiind IMPOSIBILA. Durerea resimtita la nivelul sfarcurilor/sanilor probabil ca reprezinta solii viitoarelor simptome premenstruale. Multa sanatate!

| mihai69 a răspuns:

Ai cam peste 75 % șanse să devii mămică.