| MentaI a întrebat:

Acum o saptamana, a dormit cel mai bun prieten la mine, in acelasi pat. N-am putut sa dorm toata noaptea. Mentionez ca am 16 ani si el 18. Suntem dezvoltati complet in toatehee hee
Era luna plina, lumina batea spre corpul lui dezvelit. Umbrele ce ii conturau abdomenul, imi taiau respiratia. Respiram din ce in ce mai greu, n-am mai rezistat tentatiei si i-am tras pantalonii in jos. Desi inima-mi batea tare de teama sa nu ma prinda, i-am luat penisul in mana. Era asa de caaald love struck simteam cum ma strangeau pantalonii, i-am dat jos pana la urma. M-am asezat pe abdomenul lui; ma frecam in sus si in jos, imi masam testiculele de muschii abdomenului. Dupa aceea, am auzit un zgomot ciudat, de fapt se basise el. I-am tras inapoi pantalonii, mi-am tras si eu pantalonii, nu inainte de o laba de un minut si m-am pus la somn.
Dimineata cand ne-am trezit, era intors spre mine si se uita in ochii mei.
Nu am fost niciodata atras de barbati, mi-am pierdut virginitatea cu o femeie grasa intr-o baie publica de la McDonald. Offf ce romantic a fost love struck pentru mine da, a fost.
Si sunt destul de confuz, incerc sa fac misto de homosexuali, sa ma indepartez de ei, sa ii enervez ca sa ma sictireasca, dar nu reusesc. In dumnezeu nu cred, nu cred ca ma poate aduce pe drumul cel bun. Am inteles ca asta este varsta cand iti descoperi adevarata orientare sexuala... sa fie asa? Sau ce sa fac atunci? sa ii zic prietenului meu ca imi place de el? Din seara aceea, parca il simt in mine.

16 răspunsuri:
| Narfundo a răspuns:

Bai baieti asta stie ca eu sunt impotriva homosexualitatii si acum face misto de mine.Nu vedeti ca imi poarta numele cu i mare la sfarsit? este un troll sa nu il confundati cu mine(*

| MentaI explică (pentru Narfundo):

Ingerul meu geaman, maine am sa dispar sad hai ca m-ai amuzat omule, n-am mai ras asa de ceva vreme pe site. Mai ales, raspunsurile tale sunt de coma!

| Bogdan1o a răspuns:

Eu cred ca glumesti...
dar daca nu...incearca sa-i spui ce simti happy
dar mai intai afla daca si el ar fi atras de baietiwinking
bafta

| Amilik a răspuns:

Inainte de a-i marturisi ca te simti atras fizic de el ar trebui sa il intrebi la modul cel mai serios ce parere are el despre homosexuali. Daca nu e pe aceiasi lungime de unda cu tine e foarte posibil ca in momentul in care ii marturisesti sentimentele tale el sa se simta lezat, scarbit, infricosat si poti chiar sa pierzi prietenia care va leaga.

| MentaI explică (pentru Amilik):

Ne cunoastem de mult timp, nu are nimic cu ei. Stiu ca si el a avut o singura prietena si mi-a spus ca nu i-a placut partida, dar nu l-am intrebat de ce. Cred ca asta o sa fac, imi iau inima in dinti si ii spun ce simt.

| Demonull a răspuns:

Spre finalul povestioarei tale despre o aventura intre doi gay, ai scis ca, din seara respectica il simti in tine, sa iti spun ce simti de fapt o parte din penisul lui a raamas in tine, parerea mea vezi scoate-o repede pana nu se umfla si face POC si atunci tu dead. nu mi-o lua in nume de rau dar duva dracu de homosexuali ambulanti la ce dracu a creat Dumnezeu si pe Eva? Asa mai facea un Adam.Glumetule.

| Demonull a răspuns (pentru Demonull):

Scris* respectiva*

| robby212 a răspuns (pentru Demonull):

Sunt total de acord, Dumnezeu a dat foc si a distrus mai demult, unde este marea moaerta, erau oameni, tot asa, gay si lesbience, asa a fost mania lui Dumnezeu de ia omorat pe toti, Dumnezeu a facut sa fie barbat cu femeie nu altfel...

| Vibrations a răspuns:

Felicitari. Presupun ca tu o sa fii "fetita" in relatie laughing

| ASimpleUser a răspuns:

Bah de unde dracu ai copiat intrebarea asta? pun pariu ca n-ai facut asta si oricum daca faceai era imposibil sa fii asa de prost incat sa zici la tot situ de socializarelaughing))

| stef112 a răspuns:

rolling on the floor glumesti nu? asa sper.LOL

| MentaI explică (pentru stef112):

Daca n-ai de gand sa ma ajuti, atunci nu mai raspunde.

| stef112 a răspuns:

Bine te ajut... intraba-l daca e smecher daca spune da inseamna ca se arde in c*r daca zice nu arde-l fara sa-l mai intrebi...laughingrolling on the floor

| TotEuMa a răspuns:

Aoleu doamne straight face. Ma sperii. Sper sa primesc un raspuns la comentariu in care sa-mi zici ca ai glumit. Si ma rog, tu ai facut toate alea, dar el nu a simtit nimic? laughing)

| ChristinaLVU a răspuns:

Wow. Ce complicat...

| BreakLife_Cipy_1996 a răspuns:

Pleaca ma, faci misto laughing