Bai baieti asta stie ca eu sunt impotriva homosexualitatii si acum face misto de mine.Nu vedeti ca imi poarta numele cu i mare la sfarsit? este un troll sa nu il confundati cu mine(*
Eu cred ca glumesti...
dar daca nu...incearca sa-i spui ce simti
dar mai intai afla daca si el ar fi atras de baieti
bafta
Inainte de a-i marturisi ca te simti atras fizic de el ar trebui sa il intrebi la modul cel mai serios ce parere are el despre homosexuali. Daca nu e pe aceiasi lungime de unda cu tine e foarte posibil ca in momentul in care ii marturisesti sentimentele tale el sa se simta lezat, scarbit, infricosat si poti chiar sa pierzi prietenia care va leaga.
Spre finalul povestioarei tale despre o aventura intre doi gay, ai scis ca, din seara respectica il simti in tine, sa iti spun ce simti de fapt o parte din penisul lui a raamas in tine, parerea mea vezi scoate-o repede pana nu se umfla si face POC si atunci tu dead. nu mi-o lua in nume de rau dar duva dracu de homosexuali ambulanti la ce dracu a creat Dumnezeu si pe Eva? Asa mai facea un Adam.Glumetule.
Bah de unde dracu ai copiat intrebarea asta? pun pariu ca n-ai facut asta si oricum daca faceai era imposibil sa fii asa de prost incat sa zici la tot situ de socializare))
Bine te ajut... intraba-l daca e smecher daca spune da inseamna ca se arde in c*r daca zice nu arde-l fara sa-l mai intrebi...
Aoleu doamne . Ma sperii. Sper sa primesc un raspuns la comentariu in care sa-mi zici ca ai glumit. Si ma rog, tu ai facut toate alea, dar el nu a simtit nimic?
)
anonim_4396 întreabă: