| AndraMrk a întrebat:

Acum o saptamana, am facut 2 luni de cand sunt cu prietenul meu, si in acea zi in care am facut 2 luni, am facut si dragoste cu el. Credeti ca am procedat bine? Pana acum totul a decurs bine, nu ne-am certat, nu a dat niciun semn ca ar vrea sa ma lase.

Răspuns Câştigător
| redy04 a răspuns:

Faptul e consumat. daca nu a dat nici un semn ca o sa te lase probabil nu o sa te lase nici in continuare. multa bafta.
ps: pe viitor rabda-te si tu macar 4, 5 luni.
depinde si de context: cum calculezi cele 4, 5 luni... daca ati simtit ceva unul pentru altul cu 2, 3 luni inainte si ati reusit sa fiti impreuna si dupa aceea au mai trecut 2 luni, este mult mai ok, e chiar bine.

| ashbalkj a răspuns (pentru redy04):

Cel/ Cea care a pus intrebarea e un/o terminat/terminata! si-a facut acest cont cu numele meu! eu sunt adevarata Andra!

16 răspunsuri:
| ApaMineralaPlata a răspuns:

Nu ai procedat deloc bine, dupa 2 luni nu este ok sa te culci cu prietenul tau, da acum inca nu te va lasa pentru ca a vazut ca il lasi si asteapta urmatoarea ocazie asa pana nu se plictiseste si te va lasa, deoarece majoritatea baietilor asta vor.

| h3r a răspuns:

Ai făcut o prostie, dar degeaba îți spunem noi, te doare undeva. Vai de capul tău.

| Oana92 a răspuns:

Si eu am facut prima data dragoste cu prietenul meu cand am implinit doua luni de relatie. Si da, din punctul de vedere al multora a fost devreme, dar eu asa am simtit si nu am regretat nicio clipa, suntem de mai bine de 3 ani jumate impreuna...

| Crucified a răspuns:

Fă ce vrei.

| stark47 a răspuns:

Daca ai procedat bine sau nu, nu noi decidem. daca tu ai simtit ca vrei sa faci dragoste cu el si ai si facut-o noi nu te putem decat felicita.insa partea cu lasatu e de discutat.asta crezi ca a fost obiectivu lui? sa se culce cu tine si apoi sa te lase? voi fetele va faceti o idee gresita despre noi. daca dupa un an o facem cu o fata o singura data, normal ca nu o lasam, ramanem cu ea ca sa repetam actiunea, ramanem cu ea pentru ca acum ne am mai dat un motiv in plus sa ramanem alaturi(si asta e doar un punct de vedere).

| NickName01 a răspuns:

Nu. Nu ai procedat bine!

Dacă în primele luni "dragostea" este cea care ţine totul "în priză", mai târziu, entuziasmul familiei şi al relaţiei va trebui să se susţină pe ceva, nu va putea sta în aer. Ineditul iubirii se temperează şi va mai căuta şi altceva decât ceea ce a devenit "obişnuit".

| NickName01 a răspuns:

Acest altceva va fi pentru tot restul relaţiei – o anumită exigenţă în privinţa celuilalt: dacă te mai iubeşte, dacă îţi este fidel, dacă iubirea mai este ca la început, dacă ai intrat sau nu într-o,, concurenţă" in inima lui cu altă persoană, din prezent sau din trecut(!) (cu amintirilor "profunde" şi "trofeele" trecutului);

| NickName01 a răspuns:

Acest lucru va duce la afectări profunde ale psihicului soţului dacă aşteptările îi vor fi înşelate.

| NickName01 a răspuns:

De unde eşti aşa sigur că el va fi soţul tău? Si daca nu va fi...

Daca nu va fi... atunci tocmai ai pierdut sansa celui mai eficient lucru pe care puteai să-l faci pentru a ramane impreuna cu el:
onoarea ta, demnitatea...

| NickName01 a răspuns:

Cu ceva timp în urmă, dacă fata nu-şi păstra demnitatea, nu o mai lua nimeni toată viaţa. Astăzi vremurile s-au schimbat dar, motivul pentru care în trecut nu o mai lua nimeni de soţie, astăzi este cel care destramă totusi mai târziu familia.

Nu este la voia întâmplării faptul că pentru începerea vieţii intime, Dumnezeu a lăsat căsătoria şi nu altceva. Motivul este justificat prin consecinţe şi nu prin capricii!

| cllaudDia a răspuns:

E cam devreme dupa doua luni. Ar fit trebuit sa va cunoasteti mai bine, sa treaca mai mult timp, iar abia apoi ar fi trebuit sa faceti dragoste.
Dar acum deja numai are rost sa iti zicem asta. Pe viitor fi mai atenta!

| secret093 a răspuns:

Daca el gaseste tot ce vrea la tine si esti sigura ca aceasta ''actiune'' v-a apropiat, nu ai de ce sa iti faci griji.

| BebelusMIKiY2 a răspuns:

Trebuia sa mai astepti dar depinde daca v-ati protejat sau nu!

| iiLarisse a răspuns:

Dupa doua luni crezi ca te cunoaste suficent de bine in cat sa faci sex cu el doamne..revino-ti. straight face

| Nina81 a răspuns:

Nu,cu părere de rău, dar nu ai procedat corect. Înțeleg că îl iubești, și el te iubește, dar dacă te iubește și mai ales te respectă... e capabil să te aștepte până când vei fi tu pregătită să faci acest pas. În fine, fapta e deja consumată.Pe viitor fi mai atentă happy.