anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum o saptamana am facut contact sexual neprotejat cu o fata. Nu mi-am dat drumul in ea. Si azi mi-a zis ca a vomitat. Oare a ramas gravida?

4 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

De ce nu ti-ai adresat tie insati aceasta intrebare inca inainte de a intretine acel contact sexual neprotejat? Orice persoana catusi de cat RESPONSABIL pentru actiunile sale isi pune intrebarea inainte si NU dupa comiterea faptei, deoarece s-ar putea sa fie cam... tarziu. Pe baza datelor (lipsa) si a modului de prezentare a intrebarii tale, nimeni nu iti poate oferi un raspuns sigur, precis si obiectiv. TU esti cel care vei putea aprecia posibilitatea de a se naste sau nu o sarcina pe baza urmatoarelor informatii si anume : pentru a se naste/forma o sarcina, in mod OBLIGATORIU trebuie sa fie intrunite minim 2 conditii, cu precizarea ca acest lucru trebuie sa se petreaca in acelasi timp, adica sa se produca simultan/concomitent si anume : 1-) In primul rand CONDITIA PRINCIPALA este aceea ca sexul sa fie intretinut in mod obligatoriu in PERIOADA FERTILA a ciclului sau menstrual, adica in perioada celor 4-5 zile situate inaintea zilei de ovulatie, sau in ziua OVULATIEI atunci cand exista un OVUL VIABIL in uterul femeii care sa poata fi fecundat de catre un spermatozoid. 2-) Printro modalitate indiferent care ar fi aceasta, SPERMA trebuie sa patrunda, sa ajunga IN VAGIN (indiferent de cantitate), deoarece doar in acest mod spermatozoizi existenti in sperma vor putea trece din vagin in uter si de acolo in trompele uterine pentru a fecunda ovulul in cazul in care aceasta deja exista in acel moment. In concluzie totul se reduce la data/momentul intretinerii sexului respectiv, la experienta ta sexuala, dar mai ales de capacitatea ta de a iti coordona, controla si retine la perfectie procesul de ejaculare a spermei, conditii pe care urmeaza sa stabilesti chiar tu fiindca posibilitatea ca fata sa ramana sau nu gravida in cea mai mare masura depinde de... tine. Multa sanatate!

| mihai69 a răspuns:

Nu. Probabil a înghițit și i s-a făcut greață... nu toate suportă gustul.
winking

| Emilian65 a răspuns:

Răspunsul tău aici... Daca nu ai ejaculat in ea, nu poate fi gravida.

| kandaraki a răspuns:

Probabil si-a adus aminte cat de oribil a fost sexul cu tine cand ti-a auzis glasul, de asta si a lesinat!