Poate fi o sangerare de ovulatie. Totusi, trebuie sa mai afci un consult ginecologic.
N-ai ce face, draga mea.
trebuie sa mergi din nou la ginecolog sau chiar la un urolog ca poate ginecologul e deja depasit de situatie...
succes! :*
E posibil sa iti fi venit mai inainte menstruatia, dereglari ale corpului. Daca nu e mentruatia atunci ar trebui sa te duci la ginekolog si sa il intrebi pe el ce s-a intamplat, el stie cel mai bine.
succes
Buna daca erai virgina era normal sati curga sange, dar daca nu mai bine mergi la ginecolog iar, si spune-i sa nu risti de a face o infectie si sa ajungi sa nu mai poti face copii. sper ca ti-am fost de folos. fundita?
Deci daca ai avut contact sexual protejat, excludem ideea ca ai putea fi insarcinata. Poate fi vorba de o derelare hormonala, sau de o cistita, o raceala la burta sau o infectie urinara, daca spui ca ai urinat si sange. Mai bine te-ai adresa unui medic, ca sa afli ce probleme ai si sa stai si tu linistita.
Daca as fi in locul tau dupa 1 saptamana jum mi-as cumpara un test de sarcina...nu vreau sa te sperii dar ar trebuie sa ai mare grija si sa o lasi mai moale cu sexul o perioada de timp, mai ales daca esti minora...pentru ca daca testul iti iese pozityv esti intr-o mare incurcatura!
anonim_4396 întreabă:
SongKangfan1 întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: