| Andreii1996 a întrebat:

Acum o saptamana i-am spus unei fete ca o plac si am vorbit ok pana intr-o zi cand nu mi-a mai raspus la mesaje din senin, nici macar nu mi-a dat seen si nu inteleg cu ce am gresit daca pana in ziua aia am vorbit normal. Si de atunci am decis sa nu o mai bag nici eu in seama daca a facut asa deoarece a considerat ca nu vrea sa mai vorbit, de ce nici eu nu stiu. Problema e ca urmeaza sa ne vedem la un curs si m-as simtii naspa sa o vad dupa ce mi-a facut asta, nu imi vine sa ma mai duc, mai ales ca stam in banci apropiate, m-as simtii foarte prost. Voi ce sfat imi dati? Ce ar trebui sa fac?

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te duci frumușel la curs fără nici o grijă și dacă dai ochii cu ea, salut, cu cea mai mare încredere, că și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Dacă are ea ceva de adăugat (ceea ce n-o să fie cazul) o lași să adauge. După caz, îi explici că tu ai înțeles clar și răspicat că ea nu mai are discuții cu tine. Caz în care i-ai răspuns la fel. Simplu și la subiect.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta se intamplã cand ii trimite mesaje multe, repede si des. Nu mai vorbi cu fete aiurea prin mesaje, doar când este sã vã dedeti, atat.