| teodora99 a întrebat:

Acum o saptamana l-am intrebat pe un baiat daca ma place si a zis nu (cu zambetul pe buze )maine vreau sa-l intreb daca vreasa fie cu mine. dar cum sa ii spun?

11 răspunsuri:
| RyanGeorge a răspuns:

Sfatul meu e sa nu o faci happy

| morena a răspuns:

De ce nu o lasi balta? Chiar i-ti place sa fii refuzata, sistematic?

| Alecsaandrra a răspuns:

Daca nu ii place de tine iti dai seama ca nu vrea sa fie cu tine.
lol straight face

| αndï a răspuns:

Cum naiba vrei tu sa fii cu el daca omu nici macar NU te place
daca esti sigura ca a zis nu doar pentru ca e timid du-te la el si mai spune-i odata laughing

| lolly_3072 a răspuns:

Daca a zis nu dc mai insisti? sincer chiar vrei sa pari penibila?
nici nu mai pun xoxo.phbbbbt

| RoxAnana a răspuns:

1) intotdeauna fii directa

2) daca dupa ce ti-a zis ca NU ii place de tine.atunci crezi ca va avea un raspuns aprobator si la aceasta intrebare?laughing

3) se vede ca esti o copila care nu isi da seama ce face...ca daca ai fi mai matura ai pune altfel de intrebaritongue

| Liada a răspuns:

Euu cred ca nu ar trebui sa ai atita initiativa.lasa-l in tensiune putin...lasa -l sa faca si el pasi.succes

| federerdinamo a răspuns:

De obicei baietii vin la fete.nu fetele la ei iar el ti-a zis ca nu te place dc te-ai duce sa pici de fraiera?smug

| -=AleCS=- a răspuns:

@Liada cum adica? daca el ia raspuns asa pasiv ca NU ce tensiune?
@teodora ce pot sa zic... asta e, nu esti singura tongue daca tii asa de mult la el incearca sa te apropii de el sa te imprietenesti cu el, sa deveniti prieteni si dupa aia daca te place el o sa intrebe el, sau ma rog incepi tu iar, dar nu asa

| timeea7 a răspuns:

rolling on the floorstraight face

a spus ca NU te place... ce rost m`ai are sa-l intrebi?thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nuuu nu ii spui nimic ori e el fraier ori nu te place deci sfatul meu ar fi sa nu ii spui nimic