anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum o saptamana m-am despartit de iubitul meu. Weekend-ul trecut l-am petrecut cu un baiat ft de treaba cu care m-am sarutat imbratisat toata ziua.Eu il plac pe el si el pe mine cel putin asa mi-a zis dar el numai atunci cand ma vede vorbeste cu mine desi imi are numarul si tot si el de felul lui e genu de baiat caruia ii plac mai multe fete desi mi-a dat semne ca se schimba.Acum ex-ul meu se roaga de mine sa ma impac cu el si nu stiu ce sa mai fac.

Răspuns Câştigător
| StefanChriss a răspuns:

Eu ti-as sugera sa nu te mai intorci la fostul, pentru ca daca mergea totul intre voi nu mai era "fost". Stii cum se spune, supa reincalzita nu mai are acelasi gust. Mai bine pastrezi legatura cu baiatul actual, fara sa te atasezi prea tare, insa. Ramai o perioada de acomodare, sa vezi daca te face fericita in continuare, si merita sa treceti la urmatorul nivel sau nu. PS: uite o melodia care se potriveste cu stiuatia ta :)) : https://www.youtube.com/watch?v=B7Xyxe0kRYU

| andreea1728 a răspuns (pentru StefanChriss):

Sa stii laughing Mersi mult de raspuns chiar m-a ajutat

3 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Baiatul cu care esti acum in prezent cauta doar aventuri, lucru vakabil si pentru tine, esti tanara esti la varsta la care trebuie sa strabati cat mai multe cearsafuri. un cearsaf strabatut nu este la fel de palpitant, e momentul sa strabati si alte taramuri

| Doub a răspuns:

Nimic, nu faci absolut nimic.