| ale_4097 a întrebat:

Acum o saptamana m-am indragostit de un tip si i-am spus si prietenei mele de el. Azi am aflat ca sunt impreuna. Oare sa o mai consider o prietena?

Răspuns Câştigător
| Fashion_2205 a răspuns:

Buna!

Gandeste-te. Poate cei doi aveau o relatie stabila, de mai mult timp chiar. Poti incerca sa vorbesti cu ea, n-ai avut de unde sa stii ca ei sunt impreuna. Asta a fost reactia ei de a-si apara derptul.

Sunt sigura ca acum iti e greu sa o mai consideri prietena, insa mai gandeste-te, poate o sa-ti para rau mai tarziu. Cu siguranta nu ti-ar placea sa intergiva cineva in relatia ta daca ai fi in locul ei, nu? Mai sunt si alti baieti. In fond, intr-o saptamana nu se dezvolta atat de tare sentimentele. Poate e o greseala ceea ce simti tu.

O zi buna si bafta iti doresc! happy

4 răspunsuri:
| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Nu deloc! funda?

| Rayyy a răspuns:

Bună,
Îţi dai seama că situaţia nu este deloc în regulă. Dacă prietena ta şi cu tipul ăsta se cunoşteau şi/sau vorbeau de mai mult timp, nu ai ce să îi reproşezi. Însă dacă ea s-a băgat chiar după ce i-ai spus de el, a făcut un gest foarte urât şi nu merită să-i mai dai prea multă atenţie.

| raluca0306 a răspuns:

Nuuuuuuu!

| Lavazza_5427 a răspuns:

"Prietena ta" a dorit probabil sa iti arate ca ea nu trebuie sa se agite mult si poate obtine ceea ce vrea. Mai pe scurt...a vrut sa te faca geloasa...hal de prietena