Nu ar mai trebui sa mai vorbesti cu el pentru ceea ce ti a facut, te a folosit, uita-l, ignora-l
Stiu ca te simti groaznic.
Crezi ca nu mai e nimic in care sa speri si alea, dar doar e temporar.
Deci daca l-as prinde pe ala care si-a batut joc de tine in asa hal, l-as bate atat de rau, incat sa-si doreasca sa moara, atat sa sufere.
Ii urasc pe cei care fac astfel de lucruri si care se joaca cu sentimentele, iar faptul ca te-a si facut sa plangi mult si sa suferi atat pentru el... pur si simplu nu meriti.
Daca te baga in seama, nu vorbi cu el. Ignora-l total! Sa nu-l bagi in seama nici daca-ti jura ca s-a schimbat. NU merita!
Inca zici ca tii la el, dar i-ai acordat deja o sansa, si din nou si-a batut joc. Pur si simplu nu-i pasa de tine.
A doua oara i-a venit cheful de tine, si dupa ce s-a plictisit, a zis-o clar si direct.
Nu se gandeste cat suferi tu, nu se gandeste la sentimentele tale pentru el, pur si simplu te-a ignorat si gata.
Cu toate astea, stai calma! Descarca-te la prietenele tale cele bune, mananca inghetata sau ce vrei, iar dupa o perioada o sa-ti treaca, o sa uiti de el, si sigur ca o sa te mai caute!
O sa se gandeasca la tine dupa un timp, dar sa-i arati atunci cat de prost a fost ca s-a comportat cum s-a comportat.
O sa fie greu sa treci de perioada asta, dar stai linistita, caci el este prostul care acum nu e constient de ce a putut sa piarda, si cand o sa se termine, o sa fii fericita.
Timpul le rezolva pe toate.
Multa bafta sa treci peste :*
Da nu mai vorbi deloc cu el cum a zis si el refati viata si o sa vada el cu timpul ce a pierdut.Ce om fara minte te comporti cu el ca si cum nu ar mai exista si gaseste pe alt cineva care chiar te merita si care sa iti aline durerea
.
Eu cred ca nu merita sa suferi pentru el a procedat foarte urit cu tine tia calcat in picioare sentimentele tale...dai ignor si nu mai vorbi cu el nu merita lacrimile tale
Nu merita sa mai vorbesti cu o altfel de persoana dupa cate ti-a facut. parerea mea