| Anykissyou a întrebat:

Acum o saptamana stateam cu prietenul meu si ne sarutam. Am stat deasupra lui fara sa se intample nimic altceva. La despartire am vazut pe pantalonii lui o mica pata. Probabil, ejaculare. Vreau sa stiu daca e vreo posibilitate ca eu sa fi ramas insarcinata. Mie mi se pare imposibil deoarece menstruatia mi-a venit acum 3 zile iar atunci cand ne sarutam eram imbracati( eu avand si jeans). Ce parere aveti?

10 răspunsuri:
| BlancaFantasma a răspuns:

Doamne,nici vorba de asa ceva.

| Cătălina a răspuns:

Nu, nicidecum. Nici daca se intampla cu adevarat sa aveti relatii intime nu ramaneai, pentru ca nu erai intr o perioada fertila(cel putin, nu cu risc maxim). Ceea ce ai vazut era lichid preejaculator.

| robby212 a răspuns:

Nu ai cum, plus ca erai imbracata si chiar daca ejacula la tine pe vagin puteai sa nu ramai, nu a intrat inauntru, stai calma.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Revino-ti

| Alexutza25 a răspuns:

Mă doare capu

| xBiiaM a răspuns:

Ce lume nebuna straight face. Sa ramai insarcinata? Tre' sa fi parasuta...

| FreshFresh a răspuns:

Cum dracu sa ramai insarcinata de la asa ceva? Mai sunt unele care intreaba pe aici, "am facut sex ora, este oare posibil sa raman insarcinata? AJUTOOOR, dau funda ajutooor". Nu, este mai mult decat imposibil sa ramai insarcinata de la asa ceva. App, prietenul tau nu a ejaculat, iar daca a facut o sufera de o boala foarte foarte rara. Oricum, raman la faptul ca nu a ejaculat, nu poti sa fi atat de praflaughing

| LIviu3097 a răspuns:

Bai trebuie sa fi cretin sa crezi ca poti ramane insarcinata din asta

| Dey_Deea_1995 a răspuns:

Pai nu aveai cum, dar de poate prietenul tau se excita foarte repede, dar daca se excita si de la un simplu sarut cred ca e slab de inger laughing

| Pawker a răspuns:

Nu ai cum, erati imbracati amandoi rolling on the floor)
Lichidul spermatic si spermatozoizii nu trec prin haine precum apa. Este imposibil sa fi insarcinata.