Eu stiu ca fata mare inseamna ce esti virgina.iar fetele care au ras ori nu au habar cei cu ele ori au facut misto.iar daca te-a luat in brate nu inseamna nimic.ori te-a luat ca te place ori asa ca intre amici.ori de vrajeala.asa ca stai fara nici o grija.iar fata mare=virgina! un vot.sau fundita plz
@alextiby@ no one is perfect, ok? Ew nu st copilul mamei omida, dar u ai putea fi daca tot le stii pe toate ) pe bune, mai bine ti-ai vedea de rasp thale
A fi fata mare inseamna ca esti virgina. ceea ce poate vroiau sa spuna fetele este ca NU mai esti fata mare, dar asa ceva este imposibil fara a avea un contact sexual nu poti sa-ti pierzi virginitatea daca esti luata in brate de un baiat.
Nu normal.Ce idioate ti-au spus asta?
Doar daca faci sex sau te dezvirginezi singura>.
Esti virgina, adica fata mare...nu te lua dupa prietenele tale, dp primul contact sexual nu mai esti fata mare :*:*
Bombonica eu te-ntreb ceva dar fara suparare, ce varsta ai!?
"Sa ramai fata mare" inseamna ca esti virgina. Si normal ca ramai fata mare daca te ia un baiat in brate ) Virginitatea se pierde dupa contactul sexual.
Nu ai de ce sa iti faci griji. Fata mare inseamna ca esti virgina. Fetele respective faceau misto de tine. Daca te gindesti ca ai putea sa fii insarcinata sau sa iti fii pierdut virginitatea, nu se poate decit prin penetrare. La tine nu este cazul pentru ca baiatul respectiv doar te-a luat in brate.
Doane ce oameni de exemplu AnToOniiia pe ce lume traiesti fata mare inseamna fata virgina nu devi fata mare dupa ce ai primul contact sexual pana atunci esi fata mare pe ce lume traiesti
Fetele alea si-au batut joc de tine, dar chestia e ca nu mai esti fata mare dupa ce faci prima data sex, nu cum ai scris tu ca ramai fata mare.ciao