| Compass a întrebat:

Acum o zi am avut un prim act sexual in timpul caruia nu am singerat si nici nu am simtit ceva ft dureros,,,, adica am simtit dar nu era tare... dupa tot asta prietenul meu mi-a zis ca l-am mintit si nu am fost virgina inainte de a ma culca cu el. ce s-a intamplat de nu am singerat? astept rs vostru mersi,

Răspuns Câştigător
| anka89 a răspuns:

In primul rand nu toate fetele sangereaza la primul act sexual si depinde de cat esti tu elastica daca te doare mai mult sau mai putin.Si in al doilea rand, prietenul tau isi dorea atat de mult sa aiba o virgina? daca se mai intampla sa iti mai repete ca nu ai fost virgina si tu stii ca nu e adevarat pentru ca ai fost sa ii spui asa:nu cumva o ai tu prea mica si de asta nu m-a durut?
Ti-am zis, faza cu sangerarea depinde dela fata la fata, dar deca te uitai pe prezervativ(daca ati folosit)se poate sa fi avut ceva urme de sange.

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Spune-i prietenului tau ca nu toate fetele sangereaza la dezvirginare si daca se crede asa destept trebuia sa simta daca ai fost sau nu virgina dar probabil e un baiat neexperimentat, sincera sa fiu eu l-as fi lasat balta

| ReiVaN a răspuns:

Ai himenul elastic si prietenul tau are penisul mic.
Si e si neexperimentat. Eu zic sa-l schimbi.

| TaviSMURD a răspuns:

In primul rand schimba-ti prietenul ( un om normal la cap n-ar reprosa iubitei lui ca s-a culcat cu altul inaintea lui/nu e cazul tau dar iti ziceam doar ca sa intelegi) in al 2-lea rand himenul poate fi elastic iar pentru a se rupe e nevoie de o penetrare mai intensa ceea ce nu inteleg eu e cum de n-ai simtit contractii puternice sau stari hormonale (alea care duc la excitare) in primele 3 4 contacte sunt intense si provoace dureri de aici se poate deduce ca prietenul tau e si amator si nici dotat nu e happy (esti sigura ca a folosit ca la carte jucaria?)

| Azµre a răspuns:

E perfect normal nu toate femeile sângerează. Prietenul tău este un prost că nu te crede, unde e încrederea în relația voastră și înțelegerea?

| looovee a răspuns:

Nui nimic strasnic. Eu la fel nu am avut singerari si nici durere mare nu am simtit. Insa la mine poate fi ca practic sportul de la 10 ani. Orcum se poate intimpla sa nu ai singerari depinde de fata. Si de elasticitatea himenului.

| zanaa a răspuns:

Daca nu a avut incredere in tine inseamna ca doar asta a urmarit de la tine si acum cauta un motiv sa te lase! nu trebuie sa iti curga neaparat poti sa ai himenul elastic.

| Viorel1995 a răspuns:

Daca nu ai sangerat inseaamna ca aveai himenul deja rupt - se poate intampla pesoanelor care fac sport in care intra anumite miscari gen sfoara spagatul...- sau nu ti-a rupt himenul el nestiind cum sa te penetreze, sau ai himenul destul de elastic si nu a avut jucaria destul de mare incat sa il forteze. Sper ca ti-am fost de ajutor big grin funda?

| DienutzaMamarutza a răspuns:

laughing cam are dreptate ReiVaN laughing pai da. nu e musai sa sangerezi happy