| Medema a întrebat:

Acum sa va prezint si vou ceva de tot rasul, eram in club frate de balul bobocilor (am 15 ani ) si m-am intalnit cu fata cu care as fi vrut sa ma combin,la scoala,pe facebook,pe mess, oriunde ne intalneam ne comportam ca doi amorezi, cand in seara cu pricina dupa ce am baut 2 shut-uri de tequila cu un prieten (nu m-am imbatat), am zis :"hai la atac", si ne imbratisam si tot tacamul si eu o tot pupam pe gat pe obraz si cand vream sa o pup pe gura se eschiva(se ferea)! Era 10 fara ceva si dupa 2 ore de dans cu toate fetele de pe acolo pe care le cunosteam (juma' de club) am plecat cu gasca la un coleg la apartament sa continuam bairamul cu multa bautura si tigari toate astea, dar inainte sa plec laughing i-am luat limba in gura fetei respective si s-a suparat atat de tare incat nici nu a mia vrut sa se uite la mine! Eu la randul meu m-am suparat pe mine pentru ce facusem si la 12 noaptea am revenit cu baietii la club ca sa mai dansam si am stat cam pana la 1 -2 naptea! A doua zi cand am vorbit cu ea pe facebook vorbea cu mine de zici ca cine stie ce caine eram sau ca nu stiu ce facusem, ma rog, idee e ca mi-am cerut scuze si ea parca se credea cine stie ce doamna (fata e distrusa din punc de vedere al relatiilor si ma gandeam sa o scot din impas ) laughing! Ce parere aveti? Mie mi se pare... mai ales ca nu mai vrea sa vorbeasca cu mine! Si inca ceva ea face parte din grupa fetelor cu nasul pe sus si increzute!

Răspuns Câştigător
| aida009 a răspuns:

Pai daca te-a lasat sa o saruti pe gat nu vad de ce nu te-ar lasa s-o saruti si pe guralaughing
Cred ca i-a fost rusine sau nu stie daca merita sa intre intr-o astfel de relatie. Probabil ca ii e frica sa nu iti bati joc de ea. Insista un pic mai mult, nu lasa balta, caci ii vei adeveri temerile si arata-i ca nu vrei sa-ti bati joc.

9 răspunsuri:
| AlexanderAdrian a răspuns:

Sa ne spui si noua ce club e care serveste bauturi alcoolice minorilor

| Medema explică (pentru AlexanderAdrian):

Nici nu stiu daca are un site oficial dar clubul se numeste ''Maximus'' - Mizil, intelegi? Si crede-ma sunt cluburi care servesc baututi alcoolice!

Răspuns utilizator avertizat
| HueyFreeman a răspuns (pentru AlexanderAdrian):

In acte, niciunul, in realitate, cam toate.

| Logout a răspuns:

Increzuta, neincrezuta, nu a fost frumos ce-ai facut, totusi e bine ca ti-ai asumat vina. Daca ai obligat-o cu sarutul a fost nasol, daca a venit d ela sine eu cred ca fata nu gandeste ceea ce face, e prea mica.

Răspuns utilizator avertizat
| Lia_Emi_2000 a răspuns:

Bine ca nu ti-o tras una in bot laughing

| nekmario a răspuns:

De obicei ele cauta baieti mai mari ca ele mult cam de 18-19 ani si cu bani dar poate o sa se intoarca la tine

| Medema explică (pentru nekmario):

La asta m-am gandit si eu, pana acum a fost numai cu baieti mai mari cu 1 sau 2 ani ca mine! Ma rog figuri de a 9a!