| Alexandra8989 a întrebat:

Acum un am eu si o colega ne certam pe un baiat. el a ales sa fie cu colega mea si am lasat ca totul sa ramana asa.acum ei s-au despartit iar el vrea sa fie cu mine... dar colega mea fiind cea mai buna prietena a mea a zis sa nu fiu cu el pentru ca o sa fie grea despartirea dar totusi eu tot il plac pe acel baiat si ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Jeozelin a răspuns:

Tu ai acceptat atunci ca prietena ta sa fie cu el desi tu il placeai. Daca colega ta s-a despartit de el atunci el este liber sa faca ce vrea...infine faza e ca daca "prietena" ta e chiar o PRIETENA buna atunci ea te v-a lasa sa fii cu el daca nu inseamna ca nu e o buna prietena.Tu pur si simplu du-te cu baiatl de care iti place si traiesteti viata si toate clipele pe care le ai la dispozitie.

4 răspunsuri:
| alexutza003 a răspuns:

Renunta la el chiar daca il placi este fostul prieten al prietenei tale ai face-o sa se simta foarte prost daca ai fi cu el si in al doilea rand iai oferi lui satisfactia de a fi cu amundoua chiar daca nu in acelasi timp nu merita sa pierzi o prietena pentru un baiat

| andreeutzaa a răspuns:

Ma intreb cum de situatiile astea se intampla mereu intre cele mai bune prietene.Inseamna ca niciuna din voi nu stie semnificatia cuvantului.Eu cu prietena mea cea mai buna daca ne-ar place un baiat sigur am renunta amandoua.Sa nu ne ranim amandoua si sa rupem prietenia.Prietenia dureaza, relatiile iti zic eu ca sunt trecatoare.In legatura cu situatia ta eu cred ca tu nu trebuie sa faci nimic. Ignora-l complet.Nu esti o rezerva si daca a stat cu prietena ta inseamna ca ea a tinut la el si nimanui nu i-ar face placere sa vada o persoana la care a tinut cu cel/cea mai bun/a prieten/a.Fa-o mai ales pentru prietenia voastra!

| SpecialGirl a răspuns:

Sfatul meu este sa nu te combini cu acel baiat.Tu erai rezerva? Cum se desparte de o fata te ia pe tine? Si oricum colega aia a ta a tinut cont cand s`a combinat cu el ca ii esti prietena? Nu.

| CeViata a răspuns:

Tipu ala te considera a doua roata de la masina. Desi am 13 ani. Am trecut prin tot felul de relati. Unele durau chiar sho o zi. Colegutza ta ti-a spus asa ca sa nu te combini cu el. Orcum sfatu meu e sha o lasi cum e. Aratale ca nu esti, roata de rezervawinking