Sa crezi ca inima nu minte. Daca il iubesti atat de tare iar el inca tine la tine, renunta la actualul. Crede'ma, o sa il ranesti mai tare daca mai stai cu el. Si eu am incercat sa ma dreg cu alta relatie dupa despartirea de iubirea mea si doar suferinta am ajuns sa creez, ani la rand (din pacate). Nu merita sa traiesti in minciuna, sune'i ca e un baiat grozav dar nu e pentru tine. Lupta pentru iubirea ta, nu o lasa sa se stinga. O sa ajungi sa
(continuare )
o sa ajungi sa cauti in toti viitori, cate ceva din baiatul acesta special pe care il iubesti, si vei fi vesnic dezamagita ptk nu o sa gasesti. Repet, lupta pentru iubirea ta pana esti tu convinsa suta la suta ca nu se mai poate face nimic pentru ea
Sasti ca negarea ca il iubesti te face sa nul uiti, accepta ca il iubesti, si numai aventura in relatii stai singura o vreme, e o prostie sa crezi ca daca ai relatii uiti, creierul nu il pacalesti asa usor, a uita pe cineva nu se face prin alte relatii, si prin impacarea cu tine insuti, du-te la film si vezi, desi eu cred ca deja ai sperante pentru prima iubire, daca char l-ai iubit cu adevarat nu o sa-l uiti asa usor
Prima iubire nu se uita, conform unui vechi proverb.Depinde si de motivul care v-a determinat sa va despartiti. Relatia asta ultima, este prea recenta pentru a lasa o rana adevarata in sufletul prietenului actual. Incearca sa discuti cu vachiul tau prieten dar fii atenta ca o eventuala noua relatie sa nu fie cladita pe nefericirea altora. Doar tu esti cea care poate lua aceasta hotarare dar repet dupa o temeinica chibzuinta.Iti doresc fericire.