anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum un an am fost dezamagita in dragoste,am placut atat de mult un idiot,care si-a batut joc,nu alta si pe care nu l-am uitat de tot nici acum,(mentionez ca eu sunt o fata timida, tacuta, nu ma pot deschide decat in fata celor pe care ii cunosc bine)..si de atunci am incercat sa am 3 relatii,si toate lucrurile merg bine ca amici,dar daca acel cineva vrea mai mult...pur si simplu ma indepartez,nu-i mai raspund la telefoane, mesaje.pur si simplu mi-e frica sa ma mai implic, mi-e frica sa nu fiu ranita din nou. ..si nu stiu, dar anul asta am fugit de relatii serioase mai ceva ca dracul de tamaie..si nu mai pot continua asa..as vrea sa stiu cum pot avea din nou incredere in cineva, cum ma pot implica din nou intr-o relatie?

Răspuns Câştigător
| Yay000 a răspuns:

Eu cred că ar trebui sa te aventurezi in relaţii şi să observi dacă, merită să-i acorzi increderea necesară şi toată iubirea ta.In caz că băiatul te dezamageste, sau simţi că nu te poţi deschide in faţa lui deoarece nu merită dă-i papucii.Vei căpata experienta si iti vei da seama şi ce băieţi ţi se potrivesc tipului tău de persoana :*

6 răspunsuri:
| Poseidon3000 a răspuns:

Ne bucuram ca pe noi ne cunosti asa bine si te deschizi in fata noastra ^_^

| OfataOarecare1 a răspuns:

Eu cred ca nu te-ai refacut complet dupa esecul in dragoste suferit si te sfatuiesc sa iti acorzi mai mult timp tie, sa incerci sa treci peste dezamagire total. Cat despre a te implica din nou intr-o relatie eu inca nu iti recomand pentru ca e logic ca nu te vei putea atasa deocamdata de nimeni, vei fi sictirita de tot ceea ce inseamna "relatie serioasa" pana cand te vei reface complet!
Good regards!

| Danysan a răspuns:

Uite ce te Sfatuiesc eu :Inainte de toate incearca sa socializezi.Ca sa eviti sa fi ranita da-i Sansa uni baiat dar Important nu te implica Sentimental in primele luni. Dupa 5 luni poti sa vezi daca se merita sa te implici sau nu cu adevarat.E greu dar incearca sa te implici pentru ca numai asa o sa treci peste aceasta problema.

| ChocolateCupcake15 a răspuns:

Sunt oarecum in aceeasi situatie...si sunt speriata...imi poti lasa id-ul tau de mess? poate ne putem ajuta una pe cealalta pup:*

| Robi673547 a răspuns:

Buna, pai ca sa capeti increde intr-o persoana trebuie sa o cunosti si apoi sa ii dezvalui incet, incet secretele tale.
Trebui sa incerci, nu poti fugi toata viata nu? Nu pune suflet decat daca vezi ca baiatul chiar de iubeste, dar ai grija el poate fi indragostit doar de fizicul tau, dar asta va trece in timp si o sa iti dai seama de tot. Bafta!

| Marean24 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu acea persona cat de mult poti. lasa-l sa te cunoasca, cunoaste-l si tu si pune-l la diferite incercari.E greu. stiu cum e si eu am patit-o inca de 2 ori.