anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum un an, am fost in clasa cu un baiat foarte dragut, dar extrem de orgolios si arogant. Nu exista fata sa nu-l placa, dar el era indiferent fata de toate. La un moment dat, a cerut cuiva nr meu de telefon, si am inceput sa vorbim. Nu mare lucru, dar era ceva! Dupa un timp, venise vacanta si n-am mai tinut legatura. Acum m-am mutat in alta clasa din acelasi liceu, si de cateva zile mi "s-au aprins calcaiele" dupa el. Arata mai bine, dar esti si mai arogant si orgolios. Nu vorbim deloc, abia ne mai salutam. Ce sa fac? L-am bagat in seama dar raspundea destul de sec... Sa incerc sa-l uit sau ce sa fac? straight face

4 răspunsuri:
| Seby90 a răspuns:

Uita-l, sau. insista, daca vrei sa suferi. In limbaj comun este "player". Practic, va face ce vrea din tine, si deja o face de fapt, doar ca nu te prinzi.

Treaba tawinking.

| MariiiaR a răspuns:

Nuuuu,isi va bate joc de tine, ai grija daca vrei sa suferi...dar nu cred ca vrei, baieti suntoh go on

| うつ病時間が経過するまで a răspuns:

Asa tip de baieti nu iubesc fete care umbla dupa el, gandeste-te bine ai facut tu vreo greseala, ai vorbit ceva ce nu trebuie, l-ai sunat des sau incerci sa te apropii de el, nu cred ca mai ai vreo sansa, stiu asta dupa mine, asas si eu, uita de el.

| imyourdestiny2 a răspuns:

De ce ti se pare ca ar fi arogant si orgolios? Sa stii ca aparentele inseala de cele mai multe ori.De ce raspunde sec? Sunt mai multe variante:e timid, e intr-adevar arogant cum spui, are prietena, pur si simplu nu vrea mai mult de la tine.Eu zic sa pui ochii pe altcineva, nu merita, cine te place vrea sa te cunoasca! Insista si o sa suferi, cum zicea cineva mai jos happy. Bafta.