Încercând să o asculți, să o mai scoți undeva, o floare, o ciocolata. sa fii atent. lucrurile mici dau amploare relației.
In primul rand nu trebuia sa te pui in genunchi in fata ei sa te injosesti in halul asta, iar treaba cu criza de gelozie a fost partea cea mai proasta. Nu ii mai trimite mesaje DELOC, prefate ca nu iti pasa, nu are rost sa suferi pentru o fata care nu ii pasa de tine nici cat negru sub unghie, uit-o. O perioada stai singur pana iti revii apoi cauta o fata care sa te iubeasca deoarece asta nu merita nimic, si la cum se comporta cu tine e mai bine sa o dai la o parte. Take care
Eu ştiu că încă mai mă iubeşte... şi gândul că am pierdut-o din cauza greselilor mele nu-mi da pace.
Ai dreptate a fost exagerata faza cu pusul in genunchi, dar tot ea nu il iubeste? Tot ea isi bate joc? In conditiile in care el a inselat-o, el nici nu a bagat in seama ca ea participa la un eveniment important din viata ei cand el facea crize ca vrea sa se plimbe in parc.Nu ti se pare ca e invers situatia?
Ca fata următoare nu mai greşi, altfel nu stă nici dracu cu tine. Cu atât mai puţin in tinereţe.
Ai inselati iar de acolo s-a produs primul declic. Apoi in loc sa ii lasi timp si sa incerci sa ii demonstrezi ca poate avea incredere in tine, ai inceput sa o fortezi sa stearga cu buretele totul brusc si sa se comporte ca si cum nimic nu s-a intamplat.
Pe urma nu ai incercat sa fi langa ea in momentele importante din viata ei si sa te bucuri pentru ea pentru ca ai fost foarte prins in a te gandi la tine si la faptul ca tu vrei sa te plimbi in parc.Si acum crezi ca dupa crize de gelozie (cand tu ai fost cel care a inselat), pus in genunchii in conditiile in care probabil ti-ai mai cerut scuze si in trecut si tot ai pus prioritatile tale pe primul loc apoi pe ale ei, te va ierta si va fi minunata si iubitoare ca si inainte ....nu are rost.
Treci peste si mergi mai departe.Sunteti si mai ales tu esti cam imatur si nu esti pregatit inca sa iti faci o relatie serioasa si nu ar mai trebui nici pe ea sa o ti in loc sa astepte sa te maturizezi ca nu iti este datoare.
In primul rand greșeală a fost a ta.
Și era logic că nu va mai fi la fel.
Daca erai in locul ei cum ar fi fost?!
Încearcă să discuți pe cale amiabila cu ea sa puneți totul cap la coada. Și să vedeți dacă mai puteți salva ceva. Nu ii mai promite sarea cu marea și demonstreaza-i. Daca nici așa nu merge. Mergi înainte.
Nu ştiu cum aş putea să-i demonstrez ceva.
Încercând să o asculți, să o mai scoți undeva, o floare, o ciocolata. sa fii atent. lucrurile mici dau amploare relației.
După ce te-ai sărutat cu alta? Cam greu. Te sfătuiesc să o uiți. În momentul în care sunt neînțelegeri există despărțirea, nu este normal să o faci să sufere.
Încearcă să nu faci ce zice elena9328! Nu asculta niciodată femeile !
Nu ai fost nesimțit, ea a fost nesimțită în primul rând! Dacă tu o suni de 30 de ori ca să vă vedeți iar ea îți zice sec, că l-am avut în geantă de aia nu ți-am răspuns, atunci e clar că nu se simte atrasă de tine.
Și te-ai pus în genunchi, Dumnezeule mare, nu știi că te pui în genunchi doar când îi dai inelul și o ceri în căsătorie?
Te-a făcut cățelușul ei de care își bate joc când vrea!
HappynewCenusa întreabă: