anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum un an si ceva cand am avut prima si ultima prietena si cu care am facut dragoste am constatat ceva: La primul numat ma terminam dupa 25-30 de min. Prietenii cu care am dezbatut problema mi-au zis ca e ok si ca asa se termina si ei. La al doilea numar nu ma terminam nici intr-o ora (si vb pe bune, nu-mi fac reclama singur). Nici daca incercam sa ma masturbez nu ma terminam, ba mai mult incepeau sa ma doara "outele". Astea mi-au zis sa schimb femeia si sa incerc si cu alta sa vad daca tot la fel e. Pana acum n-am facut cu alta dar vreau sa va intreb pe voi: e ceva anormal in asta sau o fi din cauza ei? Astept raspunsuri si nu mistouri idioate! Merci!

Răspuns Câştigător
| edyboss88 a răspuns:

Buna.eu cred ca este din cauza ei.deoarece svula ta s-a anvatat cu pasarica ei si nu mai ai acea placere intensa funda happy

| robertosiatat a răspuns (pentru edyboss88):

Ok si atunci cand ma-nsor si fac sex in fiecare noapte ce o sa fac?

11 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Poi depinde si de tine, cat de relaxat si implicat esti!
Nu toti sunteti la fel, nu toti aveti aceleasi minute laughing!
Nu dispera, esti normal laughing

| Emilian65 a răspuns:

CCred ca acest lucru se datoreaza masturbarii.

| robertosiatat a răspuns (pentru Emilian65):

Adica? fi mai explicit!

| Emilian65 a răspuns:

Masturbare = folosirea excesiva a miinii pentru a ajunge la excitare si ejaculare.

| robertosiatat a răspuns (pentru Emilian65):

Wow! asta stiam eu te-am intrebat daca fac prea des sau prea rar? Adica in timp cat eram cu ea faceam numai sex si tot degeaba ca tot asa era!

| PrintesaGumitaa a răspuns:

Sa facem un test, ai putea incerca si cu minelaughing

| xJustJuss a răspuns (pentru PrintesaGumitaa):

Lolllaughing) rolling on the floor. Incerc eu laughing

| PrintesaGumitaa a răspuns (pentru xJustJuss):

Ce incerci si tu, cu ellaughing sau cu mine?

| MiruD a răspuns:

Nu cred ca este ea de vina. Problema cred ca este la tine. Cred ca nu te mai simti atras de ea si tocmai de aia ejaculezi foarte greu.

| NuMaContrazice a răspuns:

Masturbeaza-te mai des.