Cu acel 'te iubesc' ti s-a pus pe tava, tu nu mai aveai ce cucerii si ca oricare 'vanator' ai inceput sa te plictisesti de 'prada' pe care nici n-ai apucat sa o fugaresti Cam asa se traduce in termeni de 'specialitate'.
Nu a facut tocmai bine ca si-a exprimat prea curand sentimentele pem=ntru ca tu, ca baiat, astepti o perioada mai mare pana sa investesti in sentimente!
Te-ai plictisit de ea pentru ca o credeai la cheremul tau, mereu acolo pentru tine!
Pana cand totul s-a racit. si a teecut 1 an. Tu schimbat partial, ea indiferenta!
Un lucru e clar: meriti comportamentul ei la cum ai tratat-o dupa ce ea si-a pus sufletul pe tava si tu ai ignorat valoarea lui!
Probabil inca mai simte ceva.Eu zic ca daca in acest timp nu a avut pe nimeni ar insemna ca sentimentele ei nu s-au schimbat foarte mult, doar ca e mult mai precauta decat inainte!
O sa o faci cu greu sa aiba din nou incredere in tine, asculta la mine!
Aici trebuie sa lucrezi tu: la INCREDERE!
Mai intai fi prietenul ei, arata-i afectiune, fi alaturi de ea si n-o slabi din atentii.
App, daca tu simti ca e vorba tot de vreo joaca faptul ca vrei o relatie cu ea, fi gentil si nu o mai face sa sufere! Daca consideri ca nu poti investi sentimente, plimba ursul in alta parte!
Bafta!
Nu inteleg de ce barbatii se panicheaza asa cand o tipa ii spune ca il iubeste si eu tot dupa 2 saptamani i-am spus... dar el m-a luat in brate si mi-a zis ca ma crede...inima unei femei e plina de surprize. poate fi si dragoste la prima vedere depinde de cazuri.asa ca ai putea sa ii ceri niste scuze sa ii spui ca iti pare rau si reluati idila multa bafta
Ai putea sa ii spui ca iti pare rau si ca ai avut un moment prost in viata si ca ai vrea a doua sansa si tii prea mult la ea ca sa ii dai drumul. spune-i tot ce simti si nu la telefon fiindaca fetelor le place sa o auda direct. asta este sfatul meu