anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acuma chiar imi trebuie mie aproape acelasi sfat ca si mie imi place tot de o fata de 13 ani si e a 7 eu a 5 si am 12 ani si e putin mai inalta decat mine a si nu are prieten am intrebat-o si pe yahoo numai ca nu mi-a raspuns si ma intalnesc cu ea la scoala. Dati-mi ceva ce sa fac ca nu stiu ce sa-i spun si ma cam intimdez infata ei.Ne cunoastem de vreo 5 saptamani nu prea vb des numai pe yahoo dati-mi nu stiu sfaturi ceva.

Răspuns Câştigător
| Katherine † Pierce a răspuns:

Incearca sa te porti cat mai natural cu ea atunci cand va intalniti. Poate ca daca o sa ii fi amic si o sa vada ca esti de treaba, cu timpul, o sa te placa...si eu sunt in a7a si crede-ma ca stiu destul de bine ce vorbesc happy Sper ca te'am ajutat big grin Papa

1 răspuns:
| robyroby a răspuns:

Fetelor le plac baietii mai mari, sau cel putin egali in varsta cu ele. Daca se ia unu din clasa de la ea de tipa de care iti place tie, nu cred ca mergi tu, de 12 ani, clasa a 5`a sa ii dai un cap in... burta cred, ca nu poate fi vorba de cap in gura. Daca esti si mai scund decat ea, ma gandesc ca nu o sa ii placa sad. Totusi, incearca. Ca sa nu te intimidezi, asta crezi acum, atunci, cand te intalnesti cu ea, daca iti place de ea, o sa fi in al 9`lea cer. Bafta.

Numai bine, Robyy.