| bluesky a întrebat:

Acuma o saptamana prietenul meu s-a intalnit cu fosta, mi-a recunoscut si dupa multe insistente l-am iertat. Azi la scoala ea ne-a vazut impreuna iar acum seara si-a pus poze cu ei doi pe facebook iar prietenele ei au comentat ca "sunteti unu pentru altu", "nu lasa toate tarfele sa va desparta" "nu va luati de ea ca va bate X" sau "pana la urma tot cum vrei tu iese! etc. Mi se pare penibil, pentru ca ea si le-a pus ca sa vad eu si numa prietenele ei au comentat si tot vb acolo discutii ca sa vad eu si sa imi faca ciuda. El spune ca a terminat-o definitiv cu ea dar ea nu il lasa in pace...Si cand am zis sa ma sarute in fata ei a acceptat si ma saruta in public, deci nu se ascunde, ca sa nu il vada cineva sa il zica la aia.
Nu stiu ce sa cred si ce sa fac? Eu tin la el, dar nici nu imi convine ca prietenii mei sa imi zica: "Tu mai esti cu X, ca aia are poze cu ei pe facebook?" Ma simt foarte aiurea!

Parerea voastra conteaza! happy

Mersi!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne fereste.Acelasi tip de fata(16ani si degeaba) o am si eu in clasa si e de-a dreptul penibila. A fost cu unu si intr-un final s-au despartit, nu stiu exact motivul, si dupa cand il vedea ca sta si cu alte fete pe afara in curtea liceului, facea urat, tipa 'HAPCIU' sa o auda de pe geam ala. Mie mi se pare copilaresc ce face ea. Adica ok ati fost impreuna, ramaneti prieteni, vedeti-va fiecare de viata voastra, si atat.
Ea e asa mai nu stiu, combina hainele aiurea, ieri a venit cu un fond de ten straight face Avea pete pe fata si am intrebat-o ' ce ai pe fata?' si ea a zis ca i s-a terminat fondul de ten. Ziceai ca e arsa pe fata. Eu in locul ei nu ma mai dadeam. Ma rog

Deci in legatura cu tipa aia, dupa comportamentul ei, nu are incredere in ea pentru ca face asa, ii e frica sa il vada pe el langa tine. Presupun ca ea are statutul de 'iubita tuturor' ca sa nu zic altcumva, si acum sarutandu-te cu el in fata ei ii faci rau. Nui nimic. Continua. Sper ca nu te va mai afecta pe viitor, comportamentul de mahala... happy Te cobori la nivelul ei?

10 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Invidia e mare! Intelege-o si pe ea ca vrea sa se impace cu el, lasa de la tine. Daca altceva mai inteligent decat sa puna poze cu el pe facebook nu gaseste, atunci las-o sa faca ce vrea. Se pare ca el tine la tine si nu se ascunde de ea, deci din acest punct de vedere n-ai de ce sa-ti faci griji. Si nu stiu daca stiai, dar persoanele care se lauda aiurea, nu au nimic, nu au cu ce. Faptul ca prietenele ii sunt alaturi e un lucru bun, dar ceea ce face ea mi se pare penibil.

| gigiro a răspuns:

Daca nu i-ai despartit tu,nu ai de ce sa-ti faci probleme.Pot comenta cat vor,gura lumii e sloboda. Daca insa i-ai despartit, ar trebui sa sa te desparti de el, pentru ca vei avea parte numai de astfel de situatii.

| Diavolulestefemeie a răspuns:

Parerea mea este ca acea fata este obsedata de prietenul tau.si fostul ei prieten.Tr sa priveasca si ea inainte laughing
Si tu nu o baga in seama ai incredere in pr tau happy

| DAC a răspuns:

Interesant.
Scuza-ma ca iti zic, s-ar putea sa te supere, dar ai grija, iubirea e oarba! S-ar putea sa iti iei teapa, caci daca s-a intalnit cu fosta cat timp era cu tine, la fel de bine poate sa o faca si a doua oara!
Iar cu penibilul, o da, am simtit si eu asta!
Eu zic sa vorbesti cu el, vezi ce reactii are cand ii spui ca te simti aiurea fata de pozele fostei lui prietene si mai ales vezi cum trateaza el cazul asta!
Bafta!

| deedeelina a răspuns:

Aia duce lipsa maaaare. Ea se face de ras, nu tu. Tu incearca sa fii daca pot sa zic asa, figuranta. Arata`le tuturor ca tu esti a lui, si el al tauwinking. Gura lumii nu ar trebui sa te influenteze de vreun fel. AI grija de tine si de relatia voastra >big grin

| deniisa a răspuns:

El ar trebui sa vorbeasca cu ea sa nu mai puna poze cu ei pe facebook din moment ce nu mai sunt impreuna. Asta daca este adevarat ca nu mai are nimic cu ea. Iar tu ar trebui pur si simplu sa le ignori, dar asta dupa ce te asiguri ca nu mai este nimic intre ei. Succes.

| ania a răspuns:

Daca se va mai intalni cu ea si pe viitor, e mai bine sa fii precauta.

| Diiux a răspuns:

Deci nu trebuie sa iti pese de ce spune lumea sau fata aia e clar ca ii e ciuda.Te inteleg ca te simti naspa si penibil cand oameni te intreaba daca mai esti cu el, dar gandeste-te ca el te iubeste pe tine nu pe aia:*

| RockStar a răspuns:

Nu te mai stresa pentru o obsedata. happy
Tu traieste`ti viata langa persoana iubita >big grin

| Detkaangel a răspuns:

Fata de care vorbeai face totul, ca sa te aduca la emotii si la nervi; crede-ma ca aceasta nu aduce la nimic bun...nu trai si nu imparte sentimentele tale cu cineva sau sa faci ceva pentru public; important e ca iubitul tau sa vada ca tu esti cea mai buna si cea care ii ofera confortul sufletesc! demonstrazai ca tu esti mai buna ca ea, nu prin razboiul dus intre voi, ci prin faptul ca ii oferi toate emotiile pozitive si dulci, de care el nu le incerca cu cealalta; atit nu trage atentia la gurele rele, pentru ca o sa pierzi ceea ce ai mai bun linga tine ....succese!