| TeeaBaang a întrebat:

Adam, avea buric?(scuze.categoria)

10 răspunsuri:
| AnnaMaria a răspuns:

Tu ai creier?

| AnnaMaria a răspuns:

E o intrebare tampita.din moment ce adam era OM, ca noi.ce, tu nu ai buric?laughing)

| Whatthehell66 a răspuns:

Nu. Avea burta perforata.

| bebin a răspuns:

Sa iti dau la cioc si tie si lu mata(scuze. limbajul)
Cam asa suna si intrebarea ta

| bebin a răspuns:

I-ai raspuns numai lui anne... postarea mea de mai sus era o propunere de fapt.
In momentul cand pui o intrebare la o alta categorie, eu unul ma simt jignit, luat la misto. Asa ca mi se pare normal, atat fata de cei care raspund cat si de cei care gandesc la ce categorie s-ar incadra intrebarea lor ( unde de altfel o posteaza), sa te simti si tu jignita. data viitoare te vei gandi de 2 ori stiind ca iti vei lua p__e in gat din toate direectiile. Succes.uri!

| bebin a răspuns:

Anne.probabil se referea ca adam nu a iesit din femeie ca sa i se taie cordonul ombilical...el a fost facut din pamant

| PopândăuIRătăcit a răspuns:

Avea Usb.

| TeeaBaang explică:

Anne, este intrebare pusa de un preot! Si da, am creier!straight face Vroiam sa vad parerea altor oameni dar vad ca aici nu se poate, trebuie sa fii criticat, daca nu esti criticat sau injurat nu ai raspunsuri la intrebare! Patetic...O zi buna tuturor!winking

| TeeaBaang explică:

@bebin, imi cer scuze tie dar si celorlati utilizatori care au raspuns la aceasta intrebare, daca v-am facut sa va simtiti jigniti prin categoria acesteia.winking nu mi-am dat seama. O zi buna!

| Bashiix3 a răspuns:

Nu...Adam si Eva nu aveau buricwinking dar trebuai sa alegi alta categorie

Întrebări similare