Baiatul e foarte simpatic si .serios.Are ceva trist in ochisori.Ai observat ca nu zambeste?
Salut! E dragut... dar i-ati cerut voia sa ii postati fotografile pe un site asa de vizitat? Combina-te cu el daca te place! Succes! :*
E urat
parerea mea
fara suparare
acun nah.
sti si tu gusturile nu se discuta
succes!
;**
Daca tie iti place de asta. are o fata de drogat, se imbraca virgula ca o fata, e coca si mai bine puneai pozele pe cocalari.salut
E la fel de inalt ca prietenul meu.Mai,sincer,daca ti'as spune ca e dragut gata ai accepta sa fii cu el pentru ca asa am spus eu? sau invers? nu cred. Faci ce crezi ca e mai bine pentru.tine.Pana nu incerci, nu ai sa stii daca e sau nu baiatul potrivit pentru tine.
Pai draga mea, nu stiu cum sa-ti spun mai direct, insa sincer nu prea conteaza parerea celor din jur daca tie-ti place cu adevarat de el! Nu mai fii asa de influientabila de cei din jur, uneori poate fi privit ca si defect.
Hmmm.Nu e pe gustul meu... Dar depinde de tine! Sincer... mie nu-mi place DELOC! Dar tu decizi!
Acum depinde de gusturile tale, doar tu stii ce vrei... poate are suflet bun, caci cu frumusetea o duce cam prost dupa parerea mea
Pai, sincer, este dragut, si este si stilat. unii baieti ar putea lua lectii de la el! dar acum, trebuie sa iti placa si tie. trebuie sa stii ca il placi, nu neaparat ca il iubesti, pentru ca dragostea se construieste cu timpul. acum, poti incerca. dar nu pot sa te asigur ca va fi totul ok
Băiatul este oarecum drăguţ, dar este cam palid aşa. Pare sensibil şi fără tupeu. Trebuie să îţi asculţi inimă, nu să asculţi de noi. Dacă crezi că îţi va fi bine alături de el şi crezi că va potriviţi, de ce să nu încercaţi să formaţi un cuplu? Un caz că o să formaţi un cuplu, vă doresc numai fericire!
Nu prea putem sa hotaram noi pentru tine.Cu totii suntem diferiti, avem gusturi diferite. Tu sti ce gen de baieti preferi, cum se comporta el si daca iti place.Parerea mea e ca ar trebui sa iti asculti inima si sa iei cea mai potrivita decizie.Si nu uita ca:"Nu e frumos ce e frumos, e frumos ce iti place tie."