Cum adică unul ca mine? Nici nu ști cum arat, cum sunt ca om.
Eu chiar nu cred ca am ceva special, sa fie cineva moarte după unu ca mine, sunt un om simplu
Pe Facebook, cred, dacă știi limba lor. Multe nu cunosc nici măcar limba engleză. Dar vă puteti intelege prin emoticoane și emoji-uri.
"Sunt greu de abordat astfel de fete?"
Depinde. Sunt și destule care se lasă ușor cucerite. Ca și româncele.
Eu as fi interesat de cele din orașul meu, ca sunt câteva. cum le-as putea găsi pe Facebook? Nu îți mai schimbi poza asta scumpa mea? Ne prinde războiul si tot cu poza asta o arzi de atâția ani. Mancu-ti gurița ta de femeie frumoasa
Te duci pe un site de matrimoniale din Philipine ce acolo-s gramezi de asiatice la figura care vor sa se cupleze cu europeni.
La noi sunt putine ce-i drept, mai rar sa ai ocazia asta la noi.
Chiar una extrem de frumoasa mi o dat urmărire pe tik tok și mi-o dat mesaj, dar după 2, 3 vorbe ma întreba cu ce ma ocup, și cât câștig pe luna,și am blocat-o, era sigur scammera, de asta care te face de bani, zicea ca e din Singapore și ca locuiește în UK, pai dacă locuiește în UK nu te mai întreabă după nu mai după vorbe cat câștigi pe luna, e clar ca era manevra la mijloc. Se întâmplă peste tot sa dai de oameni de genul, după ce le dai banii i ai de unde nu-s
Eu nu sunt alb și nici ochii albastrii nu ii am
Înseamnă că sunt ca Româncele noastre vu italienii, așteaptă de ăștia care sunt pe ultima besina în țeavă, bătrâni și plini cu bani, în Italia multe au fost uciși ca ii aduceau pe aia la sapa de lemn, le făceau sa-și vândă casele, sa se bage în datorii grele.
Normal ca era manevra la mijloc.
Sper sa dea un cutremur cu 9 grade im zona ei sau a lui ala, ca ăștia pun câteodată clipuri cu fete si se dau drept fete sa agate fraierimea. Sunt și acum mulți care musca momeala. Eu inițial credeam ca ma lovise norocul, ca să produs a 9 minune, dar mi-am dat seama ca e scammer
Da, bine ai zis.
Https://www.google.com/search?q=chinese+mail+order+bride
si eu m-am gandit la asta...
Găsesc chinezoaice la puf in Amsterdam? Asiatice? Eu cred ca trebuie sa fi foarte inteligent și sa ști bine limba engleza, sa ai un statut social, financiar sa cunoști o asiatica frumoasa, rămân la româncele noastre
Ai sanse sa dai de scoola acolo joc cand interactionezi cu una, n-ai auzit de Bangkok, Pattaya fugi acolo ca sar pe tine daca ai banii cu ce sa iti satisfaci poftele bineinteles
Nu stiu de ce toti astia fac mistouri de cineva care vrea si el ceva "mai special" nu acum fara glume chinezoaicele is super si eu am avut o relatie mai demult dar nu nu am ajuns la sex bai dar arata super stii cum era frumutetea liceului faceau baietii bale la gura dar ea ma ales pe mine (eu eram alesul inimei ei )as fi putut ajunge la sex daca nu pleca dar... asta e deci daca vrei poti sa cauti caita si vei gasi nu acum fara glume chinezoaicele sunt SEXY asa e poti sa cauti si la magazinele astea chinezesti poate gasesti bafta succes
Nu stiu de Asia.
Dar iti recomand cele din Philippines pe Ome Tv, efectiv poti sa le arati si madularul si zici ca l-au vazut pe Iisus.
Se poate instala Ome Tv pe telefon? Sunt multe cu 3 picioare pe acolo, e riscant sa vizitezi asa ceva multe sufera de disforie de gen și își schimba sexul, pacat ca nu si creierul
Din ce știu eu sunt ceva aplicați care sa vorbești cu asa gen de fete sa ai o relație, eu sunt din Germania și aici vad foarte des nemți, turci.........cu asiatice ori relati ori sunt căsătoriți cu copil/copii. Caută pe net și te informează puțin, am vorbit și eu cu asa fete pe o aplicație ( am uitat cum se numește aplicați) dar mai mult plictiseală, mie nu îmi plac fizic deloc nici comportament, sunt slabe de minte, vorbesc mult, au vocea sensibilă, la pat fac ca și mâțele urât, mie nu îmi plac. Pe tine te atrag fizic, dar rar sunt frumoase, în rest tu alegi.