anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Adora sa ma necajeasca. Acum ca e plecat, are ceva colege acolo la munca. Trebuie sa recunosc ca sunt extrem de geloasa, si nu pot sa controlez asta. Dar ce a facut mi se pare deplasat. Doar eu il pensam, pe nimeni nu lasa, in schimb acum mi-a gasit penseta in geanta si a pus-o pe o colega sa-l penseze, am luat foc. Am ignorat ce mi-a spus si apoi mi-a spus ca s-a speriat ca incep cu geloziile, mi-a spus ca il enerveaza. Iar apoi m-am comportat normal fara sa ii reprosez ceva sau sa-i dau de inteles ca are dreptate. Bine, recunosc ca sunt geloasa, dar de ce permite altei fete sa-l atinga? straight face

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns:

Se penseaza? e femeie incredibil, unde il pensai?

| StephanieS a răspuns:

Da, dar un raspuns/sfat aveti?

| AndreeaLuca a răspuns:

Un baiat daca se penseaza inseamna ca e ingrijit nu gay! Poate ca la tine nu mai are acel feeling poate ca acea fata il atrage sau pur si simplu vrea sa vada daca tu reactionezi daca iti pasa ca alta fata isi poate face usor loc in inima lui.Ar fi mai bien daca ai purta o discutie cu el dar frumos si nu sa il acuzi.Bafta! Funda?

Răspuns utilizator avertizat
| robertp1 a răspuns:

Mama ce a facut, putea sa se duca si la un salon si cred ca si acolo erai geloasa daca mergea.

| fasolefasole a răspuns:

Metrosexuali in prezent sunt barbati ingrjiti. Pensati, eventual epilati pe picioare si cu barba/mustata fina, nu de popa happy! E un barbat al secolului 21 care prefera sa nu mai miroasa a transpiratie, metaforic vorbind. Cat despre un sfat pentru tine, probabil era un test pe care tu clar l-ai picat fiind geloasa sau pur si simplu vrea sa vada cum e sa fie pensat si de alta fata. Mno nu stiu acum, sper sa fie prima fiindca nici mie ca barbat nu mi-ar place ca iubita mea sa faca ceva ce face cu mine de mult cu un alt barbat chiar daca e o amicitie convinsa intre ei.