| Ixiii a întrebat:

Ahhh. waiting Nu mai pot de nervibatting eyelashes
Deci de curand sunt cu un baiat.happy Siii intamplator el este cel mai iubit baiat din clasa de catre fete.
Asaaa. si acum doritoarele lui comenteaza ca nu ne potrivim, ca sunt cu 3 cm mai inalta ca el, ca nu stam foarte aproape unul de celalalt. >.< Ce as putea sa le fac ca sa le inchid gura :d
Funda O. o

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Of,iubita!
Tu nu stii ca unde nu ajunge vulpea,zice ca miroase?
Sunt geloase pe tine si acum ar face orice sa te desparta!
Ai doua solutii.
Ori le ignori total,cu un zambet ironic,la orice comentariu,ori incepi razboi si le dai peste nas!
In teme personale,nu are nimeni dreptul sa se amestece,le poti spune asta,in intimitati sa nu se bage ca doar gelozia le impinge!
Baiatul te-a ales pe tine,nu e treaba lor gustul lui,dar daca tot il iubesc asa mult,nu ar putea sa-i respecte alegerea? Doar n-o sa-l mananci!
Si, concentreaza-te la relatia ta, nu lasa barfele si rautatile sa va desparta!
Sa fii fericita!
Foarte fericita!

2 răspunsuri:
| BubuUu_3067 a răspuns:

Pff. Dar nu le baga in seama te rog. Fi pasiva si da`le cate`o data cate`o replica dinaia sa ramana cu plombele in mana. Nu are rost sa te agiti pentru ele. Ca sa le faci in ciuda cel mai bine ar fi sa nu te desparti nici in ruptu` capului de iubitul tau, ca sa moara ele de ciuda si ca sa vada ca voi chiar va potriviti. Nu le baga in seama. Si asta ar fi cel mai bine sa nu le dai importanta si sa nu te desparti de baiatul respectiv din cauza lor, vor murii de ciuda sunt sigura.
te-am pupat. sper ca te-am ajutat love struck`!

Fundaa O.o?batting eyelashes

| Frelix a răspuns:

Cum te cheama? sa stiu cine esti