E destul de complicata situatia in care te afli, but anyway.eu cred ca incearca sa se indeparteze de tine fiindca poate are nevoie de cineva cu care poate sa se intalneasca in fiecare zi, poate s-a saturat sa aiba o iubita pe care o poate vedea doar in weekenduri si vacante.La inceput probabil nu il deranja faptul ca va vedeti mai rar din cauza faptului ca era oarecum innebunit dupa tine, insa pana la urma zic eu ca l-a afectat distanta dintre voi.Eu zic sa incerci sa vorbesti cu el, insa sa aveti o discutie sincera in care sa spuneti fiecare dintre voi ce simtiti si daca mai are rost sa continuati relatia.Bafta
Pai si eu sunt de parere ca trebuie sa va despartiti deoarece relatiile la distana nu prea merg.F-al sa inteleaga ca e mai bine sa va despartiti, arata-i ca e greu spune-i ca ar fi mai bine sa va intalniti cu alti oameni deoarece relatia nu are rost.Bafta. Funda?
Eu cred ca el are alta prietena si in caz ca aia ii da papucii, sa mai aibe inca una ca sa nu fie asa singur si toti cu prietena. Asta a fost parerea mea mi s-a intamplat si mie ti pup poate dai si u FUNDITA
AlexEjmecheru întreabă: