Intrabarea asta nu am inteleso.adica trebuie sa ai obligatoriu 16 ani pentru a agata o fata,, metodele sunt acealeasi pentru orice varsta, baiatu
- Ii pun mana pe fund si ii fac complimente in leg. cu aspectul ei fizic.
- Ma dau in spectacol cand e ea prin preajma sa vada ce " smecher is eu "
- Arunc sprea ea cu hartii in ore
- Imi rog tovarasii sa ma ajute, sa eliberam clasa de curs si sa raman doar eu cu ea, atunci trec la atac.
- Ii pun in fiecare dimineata o floare in banca si zambesc ca boul cand ea cerceteaza zona cu " persoane capabile de asa ceva ".
- Nu o mai agat eu pe ea si o lasa sa preia controlul.
- Devin amicul ei si o ajut de cate ori are nevoie
- Ma duc la ea, ii spun ca o plac si daca ar vrea sa fim impreuna. Daca raspunsul ei e nu ii spun ca glumeam si ca era doar un pariu.
Te duci la ea si ii spui ca e soarele care iti bate in geam de dimineata
ca e asa de frumoasa inkat te simti jignit cand te priveste si i nici intr un caz ii pui mana pe fund ca poate sa fie una mai a dracu si sa te pice sau ii fAKI O felicitare de dragoste cu cuvinte dulci iti garantez ca isi va scunde lacrimile de emotie doar ca tu sa nu crezi ca e impresionata. semnat paty
Va rog sa ma scuzati daca sunt prea ironic...dar nu m-am putut stapani la raspunsul minunat oferit de catre Bella xD. ) Deci:
-cand iti place de o fata, nu trebuie sa pari smecher pentru ca numai cu asta ai sa ramai!)trebuie sa fii tu insuti.
-nu trebuie sa arunci cu hartii in respectivul/a in cazul nostru este o fata, pentru a nu parea un badaran si un bou.
-faza cu colegii si cu lasatu singur este si asta o aberatie.deoarece nu are rost sa pui o clasa intreaga de oameni pe fuga, ca tu nu stii sa fii un pic mai romantic! Trebuie sa vina de la sine momentul respectiv.pentru ca altfel nu se creaza atmosfera respectiva, fiind foarte stresat din pricina colegilor, pentru ca tu nu stii niciodata ce ffel de colegi ai langa tine
-aa era sa uit si de " Ii pun mana pe fund si ii fac complimente in leg. cu aspectul ei fizic." asta dovedeste cat de multa minte ai si cate fete ai avut tu in viata ta de baiat.
Imi cer scuze pentru limbaj... daca am gresit cu ceva!
Nobody > Asa ati dori dumneavoastra sa fiti, precum raspunsul pe care l-ati dat?
" cand iti place de o fata, nu trebuie sa pari smecher pentru ca numai cu asta ai sa ramai! trebuie sa fii tu insuti " - Dar ce sa spunem despre maiestatea sa Nobody? Care, intr-adevar si-a ales un nume foarte " tare ". Nu-mi spune ca nu ai vrut sa pari in fata unei fete mai " cool" decat prietenii tai Si acum : Cine este el insusi indiferent de situatie? Mai bine taceai...
Dany_Daniel_1998 întreabă:
Andrei5001737 întreabă: